Оспорвани балотажи в 5 общини в Кюстендилско

  • 05 ноември 2023 08:20

  • 900
  • 1
Оспорвани балотажи в 5 общини в Кюстендилско
©
Слушай новината Слушай новината

Оспорвани блотажи се очертават днес в 5 общини на Кюстендилска област - Кюстендил, Дупница, Сапарева баня, Кочериново  и Бобошево. Подготовката за вота мина без проблеми и усложнения, каза преди да се отиде до урните областният управител инж. Александър Пандурски.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

В Кюстендил няма промяна в броя на секциите -  114 секции, три подвижни. С  машини  ще може да се гласува в 76. Очаквано има смяна на членове на СИК, каза председателят на ОИК Венцислав Механджийски

В областния град  в конкуренция са Петър Паунов от широка коалация, в която е и ГЕРБ, и инж. Огнян Атанасов от Партия на зелените.

Изборният ден започна нормално.

Без сериозни нарушения на реда започна изборният ден

Избор на кметове на кметства  се провежда в 13 села. Балотажи ще има в Голем Върбовник, Долистово и Мламолово, в миньорската община Бобов дол; в Бистрица и Джерман, община-Дупница, в с. Стоб в община Кочериново; в община Кюстендил - Жабокрът, Коняво, Нови чифлик, Пиперков чифлик и Таваличево; в община Сапарева баня - селата Сапарево и Ресилово.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
900 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.05 | 09:59

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба------> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини