Екипите на МЕУ приключиха техническите проверки по машините за гласуване

  • 02 ноември 2023 13:42

  • 704
  • 1
Екипите на МЕУ приключиха техническите проверки по машините за гласуване
© МЕУ
Слушай новината Слушай новината

Екипите на Министерството на електронното управление приключиха необходимите дейности и проверки от удостоверяването на техническите устройства за машинно гласуване. Експертите продължават интензивната и непрекъсната работа по техническото оформление на доклада.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Министърът на електронното управление Александър Йоловски бе информиран и уверен от експертите, че препоръката в доклада ще бъде за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията на чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията за техническата спецификация, с която той ще се съобрази. 

Министерството на електронното управление е в непрекъсната връзка с Българския институт по метрология и Българския институт за стандартизация, като е създадена оперативна организация за своевременното завършване на процедурата в рамките на днешния ден.

Ето как ще изглеждат бюлетините, отпечатани от машина за балотажа

Последвайте канала на

Нора Виткова
704 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.02 | 14:35

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини