Димитър Ганев: Днес Борисов намекна да се гласува за Ваня Григорова

  • 31 октомври 2023 17:45

  • 3892
  • 10
Димитър Ганев: Днес Борисов намекна да се гласува за Ваня Григорова
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

След 18 години управление на София наследството няма как да не тежи на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (ПП-ДБ) бяха фаворити за местните избори още от последните парламентарни избори, април месец. Резултатите тогава показаха ясно, че ПП-ДБ ще спечелят. 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това заяви в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът от "Тренд" Димитър Ганев, който коментира резултатите от изминалия първи тур на местните избори и предстоящия балотаж в неделя.  

Борисов: Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим. Сега ние ще я спасим от спасителите

"Днес Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г намекна да се гласува за Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на. Не го каза директно, но думите - "по-добре държавна собственост пред държавна сигурност", означават подкрепа за Григорова. ПП-ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в продължават да бъдат основни опоненти на политическата сцена. Местните избори доказаха, че това са двете най-големи партии. "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" не успяват да реализират своите виждания, че ще са една от водещите политически сили", добави той.  

Нинова отказа подкрепа от ГЕРБ за Ваня Григорова и отсече: БСП се завръща в местната власт

"Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за реагира така остро срещу подкрепата на Борисов, защото иска да припише една евентуална победа на Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Думите на Борисов ще се интерпретират, че Григорова е спечелила благодарение на гласовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, което няма да е далеч от истината, ако стане, но Нинова бяга от това. Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите влиза като фаворит на балотажа, но Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на има по-голям потенциал да расте. Тя вече взе част от гласовете на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" и сега на балотажа ще го направи още повече. Гласоподавателите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ИТН също ще гласуват за нея. Гласувалите за Вили Лилков и КОД най-вероятно ще гласуват за Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Това все пак са само предположения", обяви Ганев. 

"Гласовете за Ваня ГригороваВаня ГригороваВаня Григорова е българска икономистка и синдикалистка. Икономическа съветничка е на не са гласове само на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Това са протестни гласове. Този протестен вот е срещу сглобката. Ако ПП-ДБ загубят София, това ще е голям удар за тях. Не мисля, че някой от управляващите има интерес сглобката да се разпада. Резултатите от местните избори показват, че едни предсрочни парламентарни избори няма да променят нищо. В София видяхме мощна демобилизация от гласоподаватели на ПП-ДБ и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Двете партии трябва да си направят анализ. Сигурно има отлив заради сглобката, но трябва да се анализират и кандидатурите", завърши политологът. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3892 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2023.10.31 | 21:28

10
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спе`рма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

2023.10.31 | 17:52

1
Не е верно Каза да се гласува по съвест
Да де

2023.10.31 | 20:50

9
Но не за ДС!
Бай Иван 2

2023.10.31 | 18:31

4
Ние пък всички които искаме промяна за столицата,европейски развитие и не сме на хранилка при герб ще гласуваме за Терзиев!

2023.10.31 | 20:06

8
Няма нормален човек който да не иска промяна! Това ще се случи единствено ако Кмет и общински съвет работят заедно. В неделя всички към урните за победа на Спаси София!

2023.10.31 | 20:03

7
И анализаторите са ни като политиците. Платени пионки!!!!!
Нинова не жалае Григорова да

2023.10.31 | 19:59

6
Спечели изборите. Ваня е най достойният кандидат за кмет на София. Тя е истинският демократ, готина, умна и кадърна, независимо от безмилостните нападки срещу нея от страна на медиите на ПП- измамата чрез октоподска мрежа от платени бок луци наречени политолози, социолози и АнаЛизатори.
Нинова няма интерес Григорова

2023.10.31 | 18:12

3
Да спечели. Затова ние от герб ще гласуваме за Ваня, нека Нинова и ПП- измамата да умрат от яд.

2023.10.31 | 18:43

5
Нинова ще се радва ве копейка
От герб съм и

2023.10.31 | 18:09

2
И ще гласувам за Григорова, никаква съвест за ДС

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини