Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Разград : Местните избори са тест за структурите на партията. Общините на ДПС ще имат цялата ни подкрепа

  • 26 октомври 2023 09:54

  • 1251
  • 2
Делян Пеевски, съпредседател на ПГ на ДПС от Разград : Местните избори са тест за структурите на партията. Общините на ДПС ще имат цялата ни подкрепа
© ДПС
Слушай новината Слушай новината

Местните избори са тест за структурите на партията, защото общините, управлявани от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с ще имат цялата ни подкрепа за да се подобри значително качеството на живот на хората в тях. С този ангажимент Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на подкрепи активистите на Движението за права и свободи.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Съпредседателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на посети Разград, където проведе срещи с кандидатите за кметове, общински съветници и кметове на кметства от областите Разград и Русе.

Той обсъди с тях проблемите на общините от региона, както и актуалната обстановка, в която протича предизборната кампания.

В срещата участваха кандидат кметове от област Разград и Русе на община Завет - Ахтер Велиев, Исперих - инж. Белгин Шукри, Кубрат - Алкин Неби, Лозница - Севгин Шукри, Разград - Хабибе Расим, Самуил - Джевдет Азис, Цар Калоян - Дауд Аляовлу, кандидат кмета на Вятово - Мехмед Мехмед, община Русе - Айдоан Джелил, Областният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Русе - Дауд Ибрям, областният председател на Разград - Мехмед Салим.

Да подкрепят колегите си в Разград пристигнаха зам. председателят на НС Филиз Хюсменова, зам.-председателя на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Ахмед Ахмедов, зам.- председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Хамид Хамид, народните представители Ализан Яхова, Ихсан Хаккъ, Ертен Анисова и дългогодишният депутат д-р Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва, областният на председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Добрич - Ердинч Хаджиев, кандидат кмета на община Крушари - Илхан Мюстеджеб, кандидатът за кмет на община Белица - Радослав Ревански и областният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Шумен - Айсел Руфад.

Съпредседателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на посети Районното мюфтийство в Разград и джамията “Ахмед Бей” и паметника на културата от национално значение джамията “Ибрахим Паша”, черквата “Св. Николай Чудотворец” и новостроящия се православен храм “Св.Цар Борис - Михаил Покръстител”.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1251 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тиквата мъртвеца

2023.10.26 | 10:34

2
ТИКВА КЪДЕЕ 1 ЛЕВ БЕНЗИН
доган мангала

2023.10.26 | 10:34

1
СВИНЯ БЯГА Й ОТ ЦЪРКВАТА БЕ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини