Васил Терзиев разговаря с представители на АИКБ и КРИБ

  • 24 октомври 2023 16:56

  • 952
  • 0
Васил Терзиев разговаря с представители на АИКБ и КРИБ
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Ще водя открита и активна комуникация с гражданите и бизнеса, за да намираме на най-добрите решения на предизвикателствата, за да направим София по-приятен град за живот и за развитие на бизнеса. Това заявих по време на срещите ми с две от най-големите работодателски организации в страната - Асоциация на индустриална капитал в България (АИКБ) и Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това написа на страницата си във Фейсбук кандидатът за кмет на София от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" (Спаси София) Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. Ето какво още сподели той:

"Гражданите и бизнеса, независимо дали е малък семеен бизнес или голяма компания с хиляди служители, са изправени пред едни и същи проблеми - мудна и тромава администрация, липса на ясни процеси, отговорност и прозрачност. С мерките, които са заложени в нашата програма ще направим общуването с администрацията бързо, предвидимо, лесно, удобно и дигитално. 

Васил Терзиев и депутати от ПП-ДБ внесоха сигнал в Европрокуратурата заради ремонти в София

Подкрепи ни с номер 85, за да отключим потенциала на София!

- за кмет на София

- за общински съветници

- за районен кмет". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
952 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини