Кандидат-кметът на ГЕРБ в Ловеч Валентина Недялкова: Обсъдихме важни въпроси от национално ниво с бизнеса

  • 20 октомври 2023 15:29

  • 724
  • 1
Кандидат-кметът на ГЕРБ в Ловеч Валентина Недялкова: Обсъдихме важни въпроси от национално ниво с бизнеса
© ГЕРБ
Слушай новината Слушай новината

С представители на браншовите организации на заетите в строително-инвестиционен процес обсъдихме важните за отрасъла въпроси от национално и регионално ниво. Заедно с областния координатор на ГЕРБ Николай Нанков, председател на регионалната комисия в Народното събрание ги информирахме за големите проекти, за които има потенциал да се случат при добър синхрон между централна и местна власт. Като обновяване на проблемните ВиК участъци, нови водохващания, за да се облекчи проблемът с водоподаването, саниране, републиканска и общинска инфраструктура, облагородяване на градската среда. Това заяви кандидатът за кмет на Ловеч от ГЕРБ-СДС Валентина Недялкова.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

"На срещата присъстваха водачът на листата ни за общински съветници Ирина Митева и четвъртият Георги Терзийски", поясни тя.

Кандидатът за кмет на Ловеч от ГЕРБ Валентина Недялкова: Приемствеността ни дава сила

"Браншът повдигна важни градоустройствени въпроси, на които ще се търси решение. Приветстваха заявката ни, че ако управляваме общината през следващия мандат, ще е с изцяло нов екип от компетентни заместник-кметове. Внимателно ще се подбират и председателите на отделните общински комисии като водеща ще е експертността и опита в отделните ресори", изтъкна кандидат-кметът.

Недялкова добави: "Благодарихме на бизнеса за позитивната среща. И на готовността му в бъдеще да обсъждаме важните въпроси и да стигаме заедно до най-добрите решения за общината и за съгражданите ни."

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Мая Йорданова
724 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.20 | 22:48

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини