Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна: Ще сложа край на модела "Портних"

  • 09 октомври 2023 18:04

  • 1083
  • 6
Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна: Ще сложа край на модела "Портних"
© БТВ
Слушай новината Слушай новината

В предаването "Лице в лице" по БТВ кандидатът на "Продължаваме промяната - Демократична България" за кмет на Варна Благомир Коцев каза, че иска да сложи край на модела "Портних".

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това един много лош модел, дългогодишно управление, съпътствано от липса на прозрачност и задкулисие. В последните 10 г. Варна не е градът, с който варненци са свикнали - града, известен като морската столица на България, заяви Коцев.

Нашият модел е свързан с това да върнем самочувствието на варненци, добави той.

Усещането на варненци е, че са забравени, че не се защитават техните интереси, а се защитават тесни икономически интереси. Хората дори се шегуват, че командният център е изнесен в един хотел в центъра, посочи кандидатът за кмет.

Нашият модел ще бъде насочен към това да върнем Варна на варненци и решенията да се вземат в общината. Желязната завеса между управлението на Варна и хората трябва да бъде вдигната, подчерта Благомир Коцев.

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна: Най-лошата форма на управление на модела „ГЕРБ” се вижда тук

По думите му друг голям проблем, който трябва да се реши, е непрозрачните обществените поръчки за милиони, понякога и стотици милиони левове.

Хората във Варна ги интересува да няма презастрояване, градът им да е чист. Защото Варна стана един мръсен и презастроен град, едно бетонно гето. Варна има нужда да има повече зелени площи, повече детски градини, заяви Коцев.

Като проблем за решаване той очерта и нередовният градски транспорт.

Нашата програма предвижда ясни мерки, които могат да доведат до решаването на проблемите основните проблеми на варненци, каза още кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1083 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Красимира

2023.10.15 | 11:09

6
Кой знае каква издънка ще е и този. Нали ги видяхме на предните местни избори. Набутаха за общински съветници и кметове хора, които лесно се манипулират и изобщо не разбират от това какво точно правят там.
Павел

2023.10.12 | 08:55

5
Моделът на ПП-ДБ е свързан с това да си прокарат далаверите при всяка удобна възможност.
Веско

2023.10.11 | 09:32

4
Продажниците искат да затрият всичко работещо
Миро

2023.10.10 | 15:28

3
Баш па ти ще оправиш нещата...

2023.10.09 | 20:37

2
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik
д-р Стайкова

2023.10.09 | 19:34

1
Охо Бохо

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини