Димитър Кацаров – кметът на честта и на хората

  • 06 октомври 2023 09:29

  • 1406
  • 0
Димитър Кацаров – кметът на честта и на хората
©

Ако има човек в Смолян, за който никой няма да каже и една лоша дума, това безспорно е доскорошният командир на 101-ви алпийски полк Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция. Сега той е кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местната коалиция „Новото време“ – КРОС с номер 68 в бюлетината, но поколения смоленчани го познават като безупречен военен, всеотдаен и винаги готов да се притече на помощ. Дали ще са закъсали автомобили в снега, загубени хора в планината или откъснати от бедствия и аварии населени места, Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция и неговите „златни момчета и момичета“, както сам ги нарича, винаги са готови да спасяват хората, изпаднали в беда. Разбира се това е в допълнение на първостепенната им задача – подсигуряване на охраната и сигурността на района на югоизточната българска граница.

Преди година и половина полковник Кацаров се пенсионира и слага край на военната си кариера след дългогодишна офицерска служба. 31 години от нея преминават в родния му град Смолян, където служи на хората и на държавата първо в 101 мотострелкови полк, после извървява цялата кариерна стълбица, преминавайки през 14 длъжности и стига до командир на сегашния 101-ви алпийски полк.

Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция споделя, че в армията е постигнал всичко, за което е мечтал, но каузата да служи на хората остава водеща в живота му. „Именно затова приех и да бъда кандидат за кмет на Смолян. Няма да е нескромно да кажа, че познавам всеки дом, всяка махала, всяко населено място в региона. Познавам добре тревогите и надеждите на хората, техните болки и радости. Познавам коравия дух на смоленчани, мечтите им децата да имат възможности да останат и да се развиват в региона, а възрастните хора да имат достойни старини. Винаги съм работил в името на хората. Доказал съм, че знам как се решават проблеми. В днешните времена на огромни предизвикателства и кризи от всякакво естество Смолян се нуждае повече от всякога от компетентност, отдаденост и нова енергия“, казва в предизборното си обръщение Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция.

Като висш военослужещ той се ползва с доверието на всички български държавници по времето на военната му служба. Към тях се добавят и изградените от Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция стабилни международни контакти през годините с влиятелни висши военни от партньорските сили във Великобритания, Нидерландия, САЩ, Словения, Германия, Италия, Румъния, Австрия, Швейцария и в Украйна.

„Благодарен съм за това, и няма да се поколебая да използвам всички контакти, които съм изградил през годините у нас и в чужбина, за добруването на хората в Смолян. Научен съм да служа на род и родината, знам къде принадлежа, къде са моите корени и знам как да работя успешно за развитието на Смолян като европейски град с модерна инфраструктура, със стабилна икономическа среда, с чиста природа, със справедлива социална политика и грижа за хората, с развити култура и спорт.“ Неслучайно именно културата и спортът са сред ключовите приоритети на Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция. Самият той свири на гайда и е добре известен в спортните среди на града. В младите си години е част от отбора на футболен клуб „Родопа“, тренирал е плуване и е запален скиор. „Спортът не е само дисциплина и добра физическа подготовка. Той е дух и хъс да се докажеш и да постигнеш победа. Смятам, че ги нося в себе си и тези качества ще ми помогнат да се справя с предизвикателства, които чакат новия кмет на Смолян“, споделя Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1406 0

Свързани новини

Водещи новини