Политологът доц. Любенов: Ще има балотаж между Васил Терзиев и Антон Хекимян

  • 27 септември 2023 17:57

  • 1934
  • 6
Политологът доц. Любенов: Ще има балотаж между Васил Терзиев и Антон Хекимян
© NOVA NEWS
Слушай новината Слушай новината

Нормално е в началото на кампанията всеки кандидат да демонстрира амбиции. За София е почти сигурно, че на балотаж ще отидат Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални. Това показват и социологическите проучвания. Вили Лилков ще има подкрепа от твърдите антикомунисти, но този избор е и партиен, така че на балотаж ще се явят кандидатите на двете най-големи политически сили - "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

Това каза в предаването "Денят на живо" по NOVA NEWS политологът доц. Милен Любенов, който коментира предстоящите местни избори. 

"За мен битката в София ще е истинска. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в до последния момент търсеха успешен конкурент на Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите. В крайна сметка в последния момент се спряха на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални. Привличането на периферните избиратели има значение за балотажа. Според мен Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите ще има проблем на първия тур да привлече твърдата антикомунистическа маса. Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални ще търси периферен вот сред патриотичните гласове. Това важи за цялата страна за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. В София ще има две сюжетни линии. Едната ще е за ДС и ще идва от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. От другата страна упреците към Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални ще бъдат за връзката партии - медии и намесването на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в редакционната политика на телевизията, от която идва Хекимян. Ваня Григорова може да бъде такава фигура, която в краткосрочен план да обедини левите сили. Тя може да донесе някакъв допълнителен вот на БСП, но трудно можем да говорим за победа. Вече 30 години София е дясна и след тези избори ще остане така", прогнозира той. 

Политологът доц. Милен Любенов: В София ще има балотаж

"Местните избори ще покажат има ли промяна в електоралните нагласи. Ако има срив при ПП-ДБ, защото те са по-потърпевши от тази некоалиция, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще имат по-големи претенции към управлението. Това не означава, че правителството ще падне, защото нито ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, нито ПП-ДБ имат интерес от предсрочни парламентарни избори. Днешното решение за предоставяне на допълнителна военна помощ за Украйна със сигурност ще се използва от опозицията. Тя ще радикализира говореното си, което е нормално по време на предизборна кампания", разкри доц. Любенов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1934 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
кати

2023.09.27 | 21:37

6
Терзиев ше победи
ами Ваня?!

2023.09.27 | 21:21

5
доооста по на място е от….
КРЪЦ КОТЕНЦЕ, това няма да се случи

2023.09.27 | 21:21

4
Политологът доц. Любенов: Ще има балотаж между Васил Терзиев и Антон Хекимян ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ. Хекимян няма реален съперник за балотаж.

2023.09.27 | 20:43

3
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> tyny.to/sbiom
ИСТИНАТА

2023.09.27 | 19:48

2
"Другарю-политолог",това е наистина така,но точно това е ПРОБЛЕМА на България,че ВСИЧКО се "РЕШАВА" преди "изборите"!!! А,"изборите" са просто средство за "ОТЧЕТ" и ОТКРАДВАНЕТО на едни ПАРИ ,и ТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИ !!!???? А,иначе "ТУПАНЕТО на ТОПКАТА" ,ПРОДЪЛЖАВА!!!

2023.09.27 | 18:58

1
Първи Закон на Мойсей който изповядвам ми дава право да целуна студен всеки журналист , политик или социолог който ме излъже !

Добави коментар

Водещи новини