Председателят на ОИК в Столична община: Това ще са най-сложните избори в София

  • 26 септември 2023 20:44

  • 1368
  • 4
Председателят на ОИК в Столична община: Това ще са най-сложните избори в София
© Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

Това ще са най-сложните избори в София. За първи път ще се произвежда местен вот на машини и с хартиени бюлетини. Все още не сме наясно с колко карти и как ще се проектират бюлетините на устройствата. Това коментира пред Нова телевизия председателят на Общинската избирателна комисия в Столична община Полина Витанова.

„В никакъв случай избирателите не бива да се плашат. Вече произведохме изборите за народни представители по този начин. Просто на този вид избори ще гласуваме малко повече и за повече кандидати”, допълни тя.

Витанова коментира и видеонаблюдението в изборния ден. „То не предизвика затруднения в членовете на секционните избирателни комисии и ще се справят. Това не беше голямо предизвикателство”, смята Витанова.

Председателят на ЦИК: В избирателните комисии много да внимават при броенето на гласовете

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1368 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.09.27 | 00:24

4
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.26 | 20:56

1
!!! на.де.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недоста.тъчни !!! Снимка-Гугъл. Но.вини Бг /// Снимка. Ма.н.гал.ка със зло изражение. Най точното определение. Вещ.ица или Сат.анист от кръв и плът. Че трее да окаме екзорсист. !!! Намерете по-симпатична репортерка или се прекръстете на Баба Яга !!!
линк

2023.09.26 | 20:57

3
balgari.bg/2021/10/17/внимание-тези-мошеници-мамят-и-тормоз/

2023.09.26 | 20:57

2
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, На.де.жда До.й.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Ке.ър т.у ю“ О.ОД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Сто.ян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ............ !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! По.л.ина Ста.нчева Хамид и На.деж.да Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна ци.ганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!!

Добави коментар

Водещи новини