Иван Иванов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе

  • 26 септември 2023 11:59

  • 712
  • 1
Иван Иванов е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Русе
© ПП ГЕРБ

Партия ГЕРБ издигна Иван Иванов за кандидат-кмет на Русе. Това съобщи председателят на Общинската избирателна комисия в Русе Милена Хинкова. 

Бригаден генерал Иван Иванов е изпълнителен директор на Университетската болница "Канев" в Русе от 2019 година. Той е инженер по радиоелектронна, радиолокационна, радионавигационна и радиотелевизионна апаратура.

През 2004 година завършва магистратура по финанси в Стопанската академия в Свищов, а през 2019 година се дипломира със специалност "Здравен мениджмънт" от същото висше учебно заведение. 

Иван Иванов заема до 2002 година ръководни и експертни длъжности във Висшето военно училище за артилерия и противовъздушна отбрана "Панайот Волов"-Шумен. Той е на директорски постове и в различни охранителни звена към Министерството на правосъдието. За около година е и началник на отдел "Рентгенови системи" в Митница-Русе.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
712 1

Коментари 1

Добави коментар

2023.09.26 | 12:13

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами!!! -----> welcome.to/biocom

Добави коментар

Водещи новини