Инж. Христов от "Спаси София" представи програмата си за район "Подуяне" пред своите съграждани

  • 20 септември 2023 12:30

  • 688
  • 1
Инж. Христов от "Спаси София" представи програмата си за район "Подуяне" пред своите съграждани
©

На специално събитие пред стотици свои съграждани, номинацията за кмет на Подуяне на Обединени за София представи своите приоритети за подобряване на живота в района. “Израснал съм тук и отлично познавам проблемите и решенията. Срещите с гражданите, които направихме през годините, пък допълнително ме зареждат с хъс и енергия да се справя с предизвикателствата. Аз наистина се вслушвам в очакванията и идеите на хората.” - заяви инж. Кристиян Христов.

Като свои приоритети за Подуяне той изтъкна изграждането на нов парк Могилите в кв. Левски Г, ремонт на ключови тротоари, нови и красиви междублокови пространства и значително затегнат контрол върху почистването и сметосъбирането. “Ще следя строителството на метрото да приключи в заявените срокове и ще се боря за изграждане на буферни паркинги около новите станции, за да не се задръсти района от прииждащите коли.” - допълни кандидатът за кмет на Подуяне инж. Христов.

ПП-ДБ-"Спаси София" се регистрираха за вота

Пътният инженер обърна особено внимание върху решенията касаещи движението в тази част на града и подобряването на транспорта към останалите квартали на София. Освен спешно изграждане на бул. “Източна тангента”, той посочи като приоритетни за ремонтиране ключови артерии като “Летоструй”, “Панайот Хитов”, “Васил Петлешков” и “Поп Грую”. “Като пътен инженер залагам не на запълване на дупки, а на цялостно ремонтиране на улиците - от край до край. Длъжни сме да осигурим равни улици, широки тротоари с дървета и подобрена пътна безопасност за всички участници в движението.” - каза пред гражданите кандидатът за Подуяне. За решаване на проблема с паркирането, той е предвидил изграждането на нови паркинги, включително и буферен до бъдещата метростанция в Левски Г.

Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси представи инж. Христов и наблегна на общата им работа в Столичната община. “Нашият кандидат вече е натрупал административен и експертен опит и ще започне да решава проблемите на гражданите от първия ден. Познавам Кристиян и знам, че той е честен и енергичен човек, който ще работи заедно с гражданите и ще бъде достоен защитник на интересите на Подуяне пред Столичната община. Аз от своя страна гарантирам, че заедно ще се борим важните проекти за района да бъдат реализирани и да се осигури финансиране за тях.” - каза Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, водач на общата листа за общински съветници и лидер на Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и.

Инж. Кристиян Христов е роден и израснал в кв. Левски В. Като част от екипа на Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и, той е работил върху ключови проекти за подобряване на транспорта и движението в целия град, вкл. по доклади и стратегии. “Десетките предложения, по които работихме, ми показаха, че има смисъл. Многобройните срещи с хората допълнително ме мотивират да не спираме. Като фен на футболен клуб Левски, наистина бих се съгласил, че трябват дела, а не думи!” - завърши представянето си инж. Христов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
688 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
народен глас

2023.09.20 | 12:43

1
тия пед@ли немога да ги понасям

Добави коментар

Водещи новини