Вотът в Турция: Опашка от попълващи декларации за гласуване

  • 02 април 2023 08:42

  • 407
  • 4
Вотът в Турция: Опашка от попълващи декларации за гласуване
©
Слушай новината Слушай новината

По традиция най-много изборни секции в чужбина има в Турция. Вотът в южната ни съседка вече започна и към момента той протича спокойно.

В една от секциите вече се е образувала опашка. Тя е пред стаята, в която се попълват декларациите от хората, които не са подали предварително заявление, че ще гласуват.

Твърде рано е да се каже дали сънародниците ни предпочитат да гласуват с машина или с хартиена бюлетина, тъй като желаещите да упражнят вота си в ранните часове на деня не са толкова много.

Ахмед Доган гласува с хартиена бюлетина

Във всяка едно от деветте секции в турския град Чорлу има устройство за гласуване. Сутринта всички машини са работили нормално и към момента няма проблеми с тях.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
407 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Да

2023.04.02 | 09:31

4
Абе, що не вземеш да се събудиш! Протестният вот е "не подкрепям никого" За да знаят, тия които ще управляват, че един огромен процент хора, НЕ СА ги подкрепили! И както са отишли да гласуват, така може да отидат и пред парламента!

2023.04.02 | 08:49

2
Да подкрепим Украйна! Напишете в полето на бюлетината "За Украйна". Така политиците ще знаят, че подкрепяте смелите украинци.
Да

2023.04.02 | 09:28

3
Марш от тук бе! В света се водят над 70 военни конфликта в момента! Защо точно и специално Украйна да подкрепям?
Време е за Вызраждане!

2023.04.02 | 08:47

1
Време е да се гласува правилно, ако искате да възродите България, гласувайте само с хартиена бюлетина. На вашите герои-възродители слагате чавка, на останалите - хикс. Задължително на бюлетината дописвате "аз съм за Лева и против еврото". Ако имаме мнозинство тук, ЕС не може да ни задължи да приемем еврото и цифровия концлагер, съгласно директива на ЕК. Победа!

Добави коментар

Водещи новини