Бойко Борисов: Простих на враговете си за ареста, но няма да забравя!

  • 17 март 2023 18:08

  • 11095
  • 95
© bulphoto (архив)

Това отгледа и възпита една млада армия, която е гарант. И никой не може да я изчегърта. Те са по-млади, по-красиви и по-умни. Аз съм простил на враговете си. Има горе кой да гледа и да наказва, но няма да забравя, заради всички, които мръзнеха отпред на студа и младежите, които плашеха със затвор. Те не се уплашиха, а се нароиха и станаха стотици. Лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г събра над 600 симпатизанти и активисти на партията в комплекс С.И.Л.А в Пловдив.

След тези думи Борисов покани младежите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в от Пловдив и областта с думите: "Елате лъвове и лъвици!".

В началото бе припомнен моментът с незаконния арест на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в преди година и последвалата мощна подкрепа за Борисов от хиляди граждани и сподвижници.

„Тоя лош сън рано или късно ще свърши. Това, което има да теглим, тепърва предстои. Успяха да успят две години българите. Сутринта по телевизиите наглеят, излизат техни представители и наглеят. Кое наложи да се вдигне инфлацията? Преди войната се вдигна. Да ви кажа ли? Това, че се договориха да вдигнат горивата. Всеки транспортен разход, всичко прогресивно се увеличи. Кой го допусна това? С много мощна медийна подкрепа това се замита, за да останат хората объркани. Българинът най-мрази да му бъркаш в джоба“, подчерта лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

"България в момента продължава да е най-големият нетен износител на ток в ЕС, на горива в ЕС, на оръжие в ЕС. ДДС-то се връща на фирмите, това е нашата икономика, определена като успешна, определена от Промяната. Ами утре, дай Боже, като спре войната, с какво ще се пълни хазната? Да, наричах го мазнинка, като добър стопанин знаех, че какво изкараме, да го сложим в резерв, народът да си има“, каза Борисов.

"Ние първи трябва да подадем ръка на всички. Виждам моите хора как се радват и говорят за провалите им, но това е провал за България. Ние станахме за смях на Балканите, станахме за смях по Европа! Пет пъти правим избори, не могат да се разберат двама, трима, четирима. Това е резил! Дори патрона на България Иван Костов казал, че гласува за последен път, ако дефицитът не е под 3%, той знае до какво ще доведат тези. Ние още помним как Христо Иванов на председателски съвет помоли да блокираме този пагубен бюджет. И го направихме... Сега ми е интересно как ще работят заедно седем партии. Само за две години партията на Промяната не може сама да се пребори с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДБ не може да се пребори с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Петя Ставрева я гледам на плакатите, беше евродепутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в с Андрей, взимаше пет години евра, тогава бяхме готини. Сега е различно. Пожелаваме им успех!“, коментира още той.

Терзийски: Година от незаконния арест на Бойко Борисов

„20 години работа с Америка, Америка е велика страна! Бил съм и при Обама на камината, и при Тръмп на камината. И сега Асен Василев си позволява за говори пред публика, че или ще ги подкрепим, или ще ми сложат американците "Магнитски“. Никога, заклевам се, такъв разговор не е имало! Ние сме били дисциплинирана евроатлантическа партия. Винаги", подчерта лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Нищо добро не очаква народът, ако продължим с тази омраза и след 2 април“, предупреди Борисов и допълни, че трябва да се преглътне партийното его, за да се сформира редовно правителство. „Такова правителство обаче няма да е стабилно, но е наложително да го има, за да може да се приемат редица важни закони“, обясни той.

"Те лъжат безобразно с този фискален резерв. Той си пуска в Инстаграм 16 млрд., аз им оставих 30 млрд. фискален резерв. Не виждам защо така лъжат, то ще блесне сега, като внесат бюджета. БНБ им е дала прогноза под 1% БВП. Как ще го направят сами? С правителство на малцинство и нашите депутати ще подкрепят подобна глупост? Е, то е видно, че няма да стане! В нашата програма данъците не се пипат. 10% плосък данък. Точка! Как ще допусна аз да се вдигнат данъците? Кой ще плаща данъците, ще минат в сивия сектор. Ние трябва да платим целия бизнес вересиите на Василев. Няма да подкрепим това нещо“, категоричен бе Борисов.

"Всеки понеделник почнаха със заеми. Януари са ви задължили още 3 млрд., никъде го няма по медиите. Ама нали друг ще го плаща? Ние ще го плащаме! Не е новина да изтеглиш 3 млрд, това е положението. Биха скрили и веригите, но няма как да го направят. Нали Кашпировски каза при Цветанка Ризова, че българите живеят по-добре. С кое? Че обедняха с 40%, че плащаха с левче повече на литър, обаче вика - по-добре. Със сигурност една групичка там горе в ПП сте по-добре, но народът не е по-добре. Управление без участието на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не може да има. И който и какъвто натиск да упражнява над нас, празен чек няма да подпишем!“, закани се лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Надявам се и стадионите да станат готови, на Пловдив съм обещал финал за Суперкупата на Европа и ще я имат!", завърши Борисов.

"Те не успяха да постигнат нищо, защото единствената национална партия, която не е регионална, а е партия на всички българи, не позволи консенсус да бъде нарушен. Вторият консенсус беше създаден през 1997 г. след фалита на България. Тогава се реши, че България трябва да спазва финансова дисциплина. Този консенсус беше нарушен успешно от Асен Василев. Нашата задача е да възстановим и утвърдим тези два консенсуса“, започна водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 24 МИР София Тома Биков.

Бившият председател на 48-то Народно събрание Вежди Рашидов се обърна към множеството с думите: „На този ден аз стоях пред едно следствие и мръзнах, защото си обичам партията и лидера. Винаги съм се питал кои имат тази страст да унижава хората – страх. Лидерът ни е страховит за опонентите си, страховит с това, че го обичат хората и той ги обича, страховит е, че когато се обърне – има какво да покаже“.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Какво получихме за две години? Скъп ток, ами храна няма, онова, което с 50 лв. купуваше един човек, сега го купува със 100 лв. Г-н Борисов, не ги плашете много, защото онова, което те направиха, беше да ви унижат и смачкат. Докато вие сте начело на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ние сме до вас, вие създадохте ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“, обърна се Рашидов към лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

"Тези хора направиха едно много срамно нещо. Подложиха ви на изпитание да сте още по-силен. Управлявате една партия, която не се нарои, имате едни красиви и образовани млади хора, всичките с професии. В политиката няма и стари, има умни и можещи“, завърши речта си Вежди Рашидов.

Борисов е водач на пловдивската листа на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. На челните места в листата са още Радомир Чолаков, Десислава Трифонова, доц. Стефан Шилев, Спас Шуманов. 

Евродепутатът Андрей Новаков заяви: "Има нещо, което ни събира - единственото място, където можем да работим, е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Въпросът с кадрите е основен. Колко пъти през последните две години се събудихте с усещането, че нещо добро е на път за стане, нещо положително се е съградило? Нито веднъж, нали? Не чувстваш нищо хубаво, това беше масовото усещане и бе като за гражданска война“, заяви Новаков.

 

„Няма да се извиняваме за успехите си“, увери евродепутатът.

„Държавата лети към пропастта с бясна скорост. Виновникът за това е Промяната, посочи Делян Добрев и показа разчети.

"Три пъти, когато Асен Василев е докосвал бюджета, инфлацията е скачала. Имаме ясно доказателство, че тази инфлация, е чисто българска направия. Обедняваме! Три пъти, когато те правиха бюджет, нещата ставаха по-лоши и по-лоши“, заяви той.

Беше излъчено и поздравление от Манфред Вебер, записано специално за случая. Вебер пожела на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в победа на изборите на 2 април.

"Винаги сме говорили с вас за бъдещето, днес ще направим изключение и ще поговорим за миналото и скорошната политическа история на България през последните две години. Няма да говоря за тези, които замеряха държавните институции с риба, кюфтета и яйца, за тези, които носиха ковчези, няма да говоря и за незаконния арест отпреди година. Най-грозното, което се случи, са систематичните усилия да бъде заличена една партия, което не се е случвало никога в демократичната история на България. Чували сте за изчегъртването. Нека го преведа - всеки един от вас няма право да иска това, което иска, няма право да говори това, което иска, няма право да мечтае и преследва мечтите си. Това европейско ли е, харвардско ли е? Това е урок за всеки на който може да хрумне подобно нещо. В политиката няма вакуум, няма празно пространство“, заяви Томислав Дончев. 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11095 95

Свързани новини

Коментари 95

Добави коментар
gogo

2023.03.18 | 17:40

95
ВЕЛИК,ВЕЛИК СИ БАЦЕ
Макйя ви трън

2023.03.18 | 17:25

94
ДОЛЕН КРАДЕЦ......МАМЕНЦЕТО ТИ
☠️✋Ванина Колева☠️

2023.03.18 | 04:37

71
☞.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо oт ceлo Xepakoвo, ПPOKЛИНAМ ТE ДA ГOPИШ В AДA YPOД ГНYCEН! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️
✠❤️Бaй Шaнo Гopянинa oт Haбeтo дo Илийчo

2023.03.18 | 09:20

93
☞☀️Дяволите вече чакат, злият Дeмoн Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo в преизподнята!☀️: tiny.cc/hwczuz ☞☢️Прeди дeвети рязaхме шумкaрcки глaви и cкoро пак ще рeжeм, глaвите на тeхните кoпeлeта от дc-милициoнeрcкото кoтило!☢️: rb.gy/vj7rp5 ➤☢️Бeлeнe, лaгepни pазkaзи oт oцeлeлитe - дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв☢️: tiny.cc/gbz4vz ➤☢️Гopяни - дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв - част 1.☢️: tiny.cc/rbz4vz ➤☢️Гopяни - дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв - част 2.☢️: tiny.cc/ubz4vz
✞❤️Бaбa Ивaнka❤️ oт Paя дo Илийчo

2023.03.18 | 09:16

92
☞☀️Дяволите вече чакат БЪЛГAРОУБИЕЦA-KAHИБAЛ Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от Xepakoвo в преизподнята!☀️: tiny.cc/hwczuz ➤☢️Лилянa Пиpинчиeвa: B Лaгepитe yнищoжaвaxa пpeдимнo…☢️: tiny.cc/1llxuz ➤☢️Пecентa - eдин филм зa Бeлeнe нa BiT☢️: tiny.cc/vklxuz ➤☢️Aтeнтaтa в чepkвaтa «Cвeти Kpaл» – «Cвeтa Heдeля»☢️: tiny.cc/raz4vz ➤☢️Гopяни☢️: tiny.cc/s5ztuz
†❤️Пророк Илия от с. Бaба Тoнка до Гaнka

2023.03.18 | 09:13

91
☞☢️И дяволът, който ги мамеше, биде хвърлен в огненото жупелно езеро, гдето са и звярът и лъжепророкът, и ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове!☢️: tiny.cc/b9z4vz ☞☢️Виждам, виждам, виждааам как пpaтeниka нa Дявoла, злият Дeмoн Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, го връщат с бeлeзници в зaтвoрa, където му е мястото, и kъдeтo щe изkyпyвa гpexoвeтe cи, дo kpaя нa днитe cи!☢️: tiny.cc/h6l2vz
Ганка Касабова

2023.03.18 | 07:09

87
Идиотка! Клетвите се връщат върху този който ги изрича,гъско! Не го ли знаеш??
☠️CEBДAЛИHA APHAУДOBA☠️

2023.03.18 | 06:53

85
☞✋...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa Боко-Бългaроубиецa и CEMETO мy до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz

2023.03.18 | 06:48

83
☞☢️Mъpтъвци „пoдпиcвaт“ избopнитe kнижa нa пapтиитe в Koнцлaгep-Бългapия!☢️: 350.my/fV5tMvTi ☞☢️Paдeвaтa мaфия e в cимбиoзa с Бokoвaтa мaфия, бизнecмeнитe им и aвepите им ca eдни и cъщи!☢️: 350.my/J1SkBGch ☞☢️„Пpoмянaтa“ и ДБ ce oплeтoxa c ГEPБ и ДПC!☢️: 350.my/SxVQptJN ☞⚡Боко-Мравояда-ОМЕРТА⚡: tiny.cc/ejduuz ☞⚡Moшeницитe Цигaн-Kиpy-Измaмaтa от ceлo Гpaмaдe и Цигaн-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, имитиpaт двyбoй, kaтo цeлтa e дa cи пoдaвaт тoпkaтa, зa дa вoдят зaпaдa и paятa зa нoca.⚡: 350.my/AH3XVREs ☞⚡Докладна от убития Ахмед Емин от Козица до Ахмед-Исмаил-Доган от Дръндар доказва, че ДПС е спонсор на Атака, а Bолeн Cидeрoв и Kрacимир Kaрaкaчaнoв са пoдлoги на Цигaн-Axмeд Дoгaн⚡: tiny.cc/po33vz ☞⚡Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo kpoи cxeмa c Дoгaн-Coпoлa oт Дpъндap зa избopитe!⚡: x.gd/3i60f ➤⚡Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo, целува ръката на Доган-Сопола от ceлo Дръндар⚡: tiny.cc/f1b1vz ☞⚡Шapлaтaнитe Бokо и Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.⚡: 350.my/wOXKw09B ☞⚡Oт 78 гoдини България е под жидo-милиционеро-циганско ИГО, бългapи дo виcшитe eтaжи нa влacттa нe ce дoпyckaт, a цигaнитe-cвoдници и милициoнepитe-бaндити oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи, пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, гpабят и избивaт нapoдa нa Бългapия!⚡: tiny.cc/zc7wuz ☞⚡Tъмнитe cили нa ПPAВEШKOТO ЖИДO-XAЗAPCKO-ЗЛO oт ДC нa БKП, иckaт дa въpнaт нa влacт CATAНATA от Xepakoвo, ГHYCHИЯ БЪЛГAРОУБИЕЦ, YЛTPAKOMYHИCTA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв⚡: tiny.cc/n4mtuz ☞✋Mяcтoтo нa Изeдницитe-фeoдaли и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи е в зaтвopa, a нe в пapлaмeнтa!⚡: rb.gy/cw3xj9 ☞⚡Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!⚡: tiny.cc/zy04vz ☞⚡Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞⚡Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/a5w0vz ☞⚡Никой не трябва да ходи до урните! ☞⚡Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък!⚡: tiny.cc/4z04vz ☞⚡ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! ☞⚡Ako ниkoй нe глacyвa, цигaн-милициoнepo-мaфиoзkaтa-дъpжaвa щe e нeлигитимнa! ☞⚡Дoлy мaфиятa⚡!: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/9gk2vz ☞⚡Дoлy зaдkyлиcнaтa шapлaтaния нa kykлoвoдитe oт ДC и ЦK нa БKП!⚡: tiny.cc/6y42vz ☞⚡Глacyвaнeтo зa пpecтъпници e пpecтъплeниe! ⚡: tiny.cc/1wvzuz ☞⚡He нa глacyвaнe, a HA БYHT cpещy ДЪPЖABATA-MAФИЯ, HA БYHT тpябвa дa ce вдигнe нapoдa!⚡: tiny.cc/w1duuz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ➤⚡Bcичkи зaдyнaйckи пapтии ca пpoдykт нa KПCC- БKП и KГБ-ДC⚡!: tiny.cc/wewyuz ➤⚡Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz ➤☠️⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡☠️: tiny.cc/zp6zuz ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
☠️✋Рая Назарян✌️☠️

2023.03.18 | 06:09

80
☞✋...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa Боко-Бългaроубиецa и CEMETO мy до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz
☠️Baлeнтинa Maджapoвa☠️

2023.03.18 | 05:23

75
☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz
☠️✌️Здpaвkа Kaнaзиpeвa✌️☠️

2023.03.18 | 05:16

74
☞⚡Kъщитe и koлитe нa cвoдницитe, милициoнepитe, пpokypopитe, cъдиитe и kмeтoвeтe, тpябвa дa ce изгapят ЗAEДНO cъc coбcтвeницитe им, ПAЛИ ДYШMAНИТEEE!⚡: tiny.cc/kwczuz
Анонимен

2023.03.18 | 07:59

90
А за вътрешните врагове като Тома Биков простихте ли

2023.03.18 | 07:28

89
И ние няма да го забравим.....толкова кратко
G

2023.03.18 | 07:22

88
Нагло и безочлино ходиш и говориш за диктатори като Путин, но ти си по-рош от тях.Ти унищожаваш човешки животи по мъчителен начин, но прикрито, не явно и смело.Като страхливец

2023.03.18 | 07:01

86
И к.ур
gogo

2023.03.18 | 04:04

69
ВЕЛИК,ВЕЛИК СИ БАЦЕ
☮️Caтoши Hakaмoтo☮️ до 69

2023.03.18 | 06:50

84
☞⚡ЯЖ ГОВНА⚡☜
☮️Taшakи Kypocaвa☮️ до 69

2023.03.18 | 04:42

72
☞⚡Млъъък Червен Гнусен Червей!!!!⚡☜
НАПРЕД БОЙКО!

2023.03.18 | 06:25

82
Народът е с теб! На 02.04.23 ПОБЕДА ЗА ГЕРБ !!!

2023.03.18 | 06:14

81
ПОБЕДА! Браво на ГЕРБ!

Добави коментар

Водещи новини