Красен Кралев скочи: Парите на държавата свършват лавинообразно

  • 17 март 2023 09:30

  • 374
  • 3
Красен Кралев скочи: Парите на държавата свършват лавинообразно
© Булфото (архив)

Според Асен Василев: „който плашел с фалит, искал да открадне парите на държавата“. Кои пари, г-н Василев? Вие оставихте ли пари в хазната? Това написа във Фейсбук Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Асен Василев или не знае колко е фискалният резерв на държавата в момента или умишлено завишава цифрата…с над 3 милиарда. И говори за живот на кредит, който да изплащат внуците ни. Някой знае ли за човек, забогатял от заеми?!

Иванов от ГЕРБ след доклада на МФ: Време е ПП-ДБ да изпият горчивата чаша

Парите на държавата свършват лавинообразно, защото #аматьорите гасиха огън с бензин – „храниха” инфлацията, раздуваха разходите, плащаха пари, които не събираха…

Сега служебният кабинет щял да кърпи бюджета за годината с парите на бизнеса – нарекли са го “солидарна вноска“. Но и това е временно.

Бившата заместничка на Асен Василев и настоящ министър Росица Велкова ясно го каза: Ако държавата продължава да плаща повече отколкото събира, накрая няма да има кой да ни даде пари!

Ще опрем до заем от МВФ като африканските страни.

Това са най-скъпите кредити! За да ни дадат пари, ще ни поставят тежки условия. Помните ли Гърция?

Докато Асен Василев прикрива паниката си със закачки как „ще падат комети и ще убиват динозаври“. И обяснява на бедния българин колко е забогатял при “Промяната”. На Асен Василев му е смешно, защото въпреки че обраха народа те пак ще излъжат маса хора да гласуват за тях. Да, но не достатъчно!

Радина Лазарова
374 3

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.17 | 11:00

3
Никакви заеми! Ще ви е ба май ката

2023.03.17 | 10:30

2
няма как! ако не е такъв викито от бтв-то ще избяга. стар дизел много лапа.
М. Иванов

2023.03.17 | 10:07

1
Красен крадев, долен лъжец и професионален мошенник

Добави коментар

Водещи новини