Кирова от ГЕРБ: Нужна е финансова дисциплина, има много непопулярни мерки, които да бъдат взети

  • 06 март 2023 11:16

  • 257
  • 7
Кирова от ГЕРБ: Нужна е финансова дисциплина, има много непопулярни мерки, които да бъдат взети
©

„Разговори между политици винаги е имало и ще има. Притеснява ме, че това е ненормално за държавата. Докато не започнем да говорим помежду си, няма как да намерим решение за държавата. Ако имаме (вероятно е лапсус – нямаме, б.р.) грижа за държавата, защо се явяваме на избори”. Това запита в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS Росица Кирова от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

По думите й нейната партия е намерила доста теми, по които да се обединят с доста формации в името на България.

„Първата цел трябва да бъде да разговаряме в името на България и на българските граждани. Две години държавата буксува. Нужна е финансова дисциплина, има много непопулярни мерки, които да бъдат взети”, каза тя.

Кирова даде пример, че държавата подпомага най-големите, активни и печеливши предприятия. „Трябва да бъде преосмислен подхода за раздаване на помощи”, каза тя. 

Относно проверките на сегашния регионален министър Иван Шишков за това, че на места асфалтът на пътищата е по-тънък, тя каза, че никой не краде асфалт и вероятно има некоректно поднесена информация.

„Тази ядка не отразява реално това, което трябва по стандарт да се следи за изграждане на пътища”, допълни Кирова.

Борисов откри кампанията на ГЕРБ от Враца: Пети път да не се направи правителство не е честно към народа

Последвайте канала на

Радина Лазарова
257 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Верка

2023.03.07 | 14:53

7
Росето е страхотно попадение за политическо острие на пп ГЕРБ. Тя има богат опит в някои бизнеси, като съдружник на косовския наркобос Цури - Исмет Османи. Вероятно това е под вещото ръководство на брат и, който много често пътува до Сейшелите и гостува на Таки. Пробивно семейство, пробиват на всякъде и в бизнеса и в политиката. Да им е сладко!
PaulaFox

2023.03.06 | 13:55

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Защо?

2023.03.06 | 11:47

3
Замислял ли се е някой защо за СИКаджийската мутра от подземния свят, собственик на фабрика за нелегални цигари, лежал в чешки затвор за кражби на коли, размахвал бухалки като магистрален бандит, да не говорим за другите му "подвизи", та защо неграмотният пожарникар и сикаджийски бандит, когото мафията сарайският султан и комарджията от Мадрид направиха Главен секретар на МВР и оттам - кмет и премиер, та защо Боко Тиквата упорито налага в листите си провалени, компрометирани, доказано корумпирани и до цинизъм нагли кандидати за депутати? Защо бе Боко? Въпросът е точно за "хубавицата" на снимката, за която имаше информация, че е съдружник на косоварски бандит, наркотрафикант и трафикант на оръжие, ортак, естествено - на Таки! Тая Росната Кирова първо ближеше задника на Сакатия от Учиндол, то и неговия ортаклък с Таки никога не е бил тайна, но защо изпълзя като змия от чалгарската сбирщина и припълзя в двора Банкя? И сега никой не се замисля защо е милионерка, нали?!

2023.03.06 | 13:03

5
Щото при герберастията просто няма други ,елементарно Уотсън.
тиквата

2023.03.06 | 12:21

4
ей парцал ако изнасяш жито ще те пръсна черепа

2023.03.06 | 11:46

2
kirova vas ve vidqhme 12 godini krajba kolko moje i vzemane na ka6ti za gosti vzemane na biznesi i naroda ve namrazi
Емѝ...

2023.03.06 | 11:40

1
А за албанската мутра дето му ортакуваш ще има ли непопулярни мерки, ма?

Добави коментар

Водещи новини