Стефан Янев: Най-големият проблем пред избирателите е инфлацията и несигурността

  • 01 март 2023 18:04

  • 735
  • 7
Стефан Янев: Най-големият проблем пред избирателите е инфлацията и несигурността
© Кадър: БТВ
Слушай новината Слушай новината

Това е първата възможност на партия „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ да се яви самостоятелно на изборите. Не стигнахме до споразумение за общо явяване на изборите с други партии, затова се явяваме сами. Това заяви лидерът на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" (БВ) Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Това, че има акция на Европейската прокуратура във връзка с някакви предполагаеми действия, свързани с неправилно отношение към европейски средства, добре са дошли да проверяват, да намерят каквото е необходимо. Нямаме такива връзки и отношения“, каза председателят на „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но"Алфа Рисърч": ПП-ДБ с преднина от 1,2% на предстоящите избори

 

По думите му списъците  „Магнитски“ „по-скоро са като един приятелски жест от съюзници, които ни посочват отстрани това, което виждат“. 

„Борбата с корупцията е повсеместна, но на първо място ролята имат нашите правоохранителни и правораздавателни органи. Ще подкрепим всяка реформа, която да помогне на държавата да функционира така, че да има повече справедливост. Виждаме, че в последно време правосъдната реформа се използва като разменна монета. Ако я правим, то нека тя да е принципна. Прокарват се идеи, които решават проблемите на парче“, отбеляза лидерът на БВ.

„Една от най-важните препоръки на Венецианската комисия е, че ни трябва промяна в Конституцията. Трябва да се излъчи такова мнозинство в следващото НС, че да се направят и конституционни промени“, подчерта Янев.

Бившият служебен премиер коментира и темата с предоставянето на оръжие за Украйна. „Всичко е коректно, когато се спазват националните суверенитети на страната. Даденото е достатъчно според българските възможности. Националната сигурност е едно динамично понятие. В резултат на войната и всички предприети действия, и в ЕС, и в НАТО има консолидация по отношение на източния фланг на НАТО и не съществува пряка опасност за нас“, каза Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

„Трябваше да направим усилия за заздравяване на българския бизнес, за да може по естествен начин да нарастват доходите на хората. Когато бизнесът работи, а хората да получават по-високи доходи, всички да могат да кажат: „Хайде да влизаме в тази еврозона, какво чакаме още?“ Не смятам, че има фатално отлагане на влизането ни“, посочи Янев по отношение на приемането на страната ни в еврозоната.

„Най-големият проблем пред избирателите е инфлацията и несигурността, в която живеем, както и политическата криза. Питат ни дали няма да се разберем най-после. Липсата на диалог и взаимодействие между партиите е сериозен проблем. Нашата цел в парламента е да има диалогичност. Ще разговаряме с всеки и бихме дали подкрепа на принципна основа“, разкри той.

„Време е да отправим едни позитивни послания към българските граждани, да събудим гражданските чувства на хората“, каза още лидерът на БВ.

 

Мая Йорданова
735 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Сиш56

2023.03.12 | 11:30

7
Има футболни мачове които всички гледаме заедно - и понякога се получава така че телевизора на съседа покаже гола няколко секунди преди да се появи на моя екран. Така с България и другите държави. Това дава на България малко време да се подготви за това което се покаже на екрана и да го посрещне не само с емоция но и с разум. И в Израел си имат техен си Борисов и техен си генерал който се гушна с тамошния Болрисов за да спаси държавата, резултатите бяха плачевни и сега си имат нещо като гражданска война. Аз няма да си вкарам автогол с безпринципен генерал който има два отговора винаги - този който ще ти даде сега и този който ще ти даде после.
Абе Чвдарче

2023.03.08 | 10:28

6
Защо не подкрепихте кабинета Габровски,сега всичко щеше да е спокойно и държавата щеше да тръгне напред.
Чий е Стефан

2023.03.01 | 21:49

5
Стефане, ти наистина ли смяташ да слушаш изродите от Световния Икономически Форум? Знаеш много добре, че те играят срещу България, срещу световната средна класа.

2023.03.01 | 21:06

4
И ТИ СТАНА КУ. РВА. ДУПИШ СЕ НА ВСИЧКИ

2023.03.01 | 19:19

3
Престъпник
!!!

2023.03.01 | 18:32

1
СТИГА! СТИГА!! СТИГА "ПАРАШУТИСТЕ" Янев !!! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ на България е КОРУПЦИЯТА!!! КОРУПЦИЯТА по ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ !!! ЗАЩО не КАЖЕТЕ НЕЩИЧКО за "Другарят"Борисов,"Другарю"Янев ?! ЗАЩО ????

2023.03.01 | 18:46

2
Не му се говори

Добави коментар

Водещи новини