Асен Василев обеща, че Борисов ще види килията за повече от 24 часа

  • 16 септември 2022 17:00

  • 8856
  • 83
© Novini.bg

Това, което аз мога да обещая: господин Борисов видя килията за 24 часа, живот и здраве, когато продължим да управляваме, ще си довършим работата. Това заяви от Сандански съпредседателят на “Продължаваме промяната” Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

“Надяваме се повдигнатите обвинения най-накрая да бъдат разследвани и да стигнат до съд. Чуваме, че съдът не се е произнесъл. Съдът няма как да се произнесе, ако нещо не е разследвано напълно и не е влязло в съд. ГЕРБ обичат да се хвалят, че всичко било незаконно. Има свидетел в лицето на Черепа, който показа всичките си банкови извлечения как е вземал пари от банката. Има свидетел в лицето на неговия шофьор. Има свидетел в лицето на секретарката в Министерство на финансите как този човек е бил допускан, без да бъде записван в книгата за посетители. Има свидетел, който казва, че г-н Божков е влизал с пури и евра и е излизал без тях от кабинета на финансовия министър (бел. ред. тогава Владислав Горанов). Всичко това го има в 400 страници документи със свидетелските показания, с докладите на АДФИ, която казва, че с действие и бездействие Комисията по хазарта и Министерство на финансите са позволили да се нанесе щета на бюджета от почти 500 милиона лева”, допълни той.

Кирил Петков: Ще изправим Бойко Борисов пред съда

Василев припомни, че тези данни са стигнали до Прокуратурата, но разследване е било отказано. “Казаха, че няма данни за престъпление и че няма данни да започне разследване. Това е, срещу което сме изправени и което трябва заедно да променим - една окопана, завладяна държава с един октопод, който е пуснал пипала от най-високо, до всеки град и село, до всяка къща. Започнахме малко по-малко, с може би прекалено недостатъчно твърди стъпки в тази посока. В последния ден на парламента успяхме все пак да прокараме да мине за Европейската прокуратура да има собствена сграда и собствена регистратура. Вече има една осъдителна присъда на Европейската прокуратура. Тя вече е независима от Българската прокуратура. Сигурен съм, че тези 120-130 преписки за най-разнообразни кражби и злоупотреби с европейски средства тази година и догодина ще започнат да влизат в съда и ще започнат да бъдат осъждани хора”, увери той.

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на припомни, че управлението на “Продължаваме промяната” стартира в труден момент, когато още коронавирусът активно върлуваше из България. “Овладяхме го и не затворихме държавата. Разболях се точно в момента, в който правихме бюджета. Направихме бюджет. В деня, в който бюджетът беше приет, след като ГЕРБ три дни губиха времето на парламента и се опитваха да го бламират на второ четене, започна войната в Украйна. Оттам нататък при мен дойде планирането на най-лошите сценарии. Какво става, ако ни спрат газа? Спряха ни го. Имахме подготовка. Не допуснахме да се прекъсне газоподаването. Цените останаха горе-долу същите. Какво става, ако се затвори Босфора? Слава Богу, само за 24 часа се затвори корабоплаването в Босфора, когато намериха плаваща мина там. Какво става, ако се сложи ембарго или ако Русия спре да изпраща петрол? Договорихме изключение от ембаргото, което беше много тежка битка. От 1 декември ще продължаваме да получаваме петрол, ако е по-евтин. Ако не е по-евтин, ще се докара от другаде. Какво става, ако се случи нов Чернобил? Един път снаряд удари оградата на “Запорожие”, втори път снаряд удари административната сграда на “Запорожие”, трети път се спря подаването на електроенергия към “Чернобил”, към охлаждането на отработеното готиво и се включиха генераторите. На “Запорожие” също се включиха генераторите. Ако слушате ГЕРБ, всичко в държавата е било цветя и рози. На хартия всичко е прекрасно. Като започнахме да проверяваме Държавния резерв, се оказа, че даже нямаме йодни хапчета за населението. Да не говорим за всичко друго, което трябва да го има в Резерва. На хартия има всичко, реално - няма нищо. На хартия имаме и АМ “Тракия”, посочи съпредседателят на “Продължаваме промяната”.

Той добави, че тогава от ПП се опитали да работят с държавната администрация, но това било огромна грешка. Оказало се, че работещите в нея хора не мислят как да помогнат на хората и страната. “Оказа се, че на всички нива голямата част от тази администрация е обвързана с най-разнообразни схеми”, посочи той и даде пример с търговете за ВиК инфраструктура, при които в над 90% от случаите са останали с една оферта.

Die Welt за ПП: Партията, която разобличи корупцията на един от най-натоварените ГКПП за храна в света

“Отворена е цената само на един участник в тези търгове, независимо колко участници са подали. Това е еврофинансиране. В момента се разглежда от Европрокуратурата. Агенцията за одит на европейските средства не беше одитирала нито един от големите пътни обекти в последните 12 години, нито един от големите железопътни обекти в последните 12 години. Беше прескочила факта, че от общинските поръчки 70,80, 90% в определени общини, са само с една оферта. Сменихме шефката на въпросната агенция. Първата работа на служебното правителство беше да върне тази шефка обратно”, каза Василев.

Той припомни и за схемите на “Капитан Андреево”, които ПП успяха да разобличат. “Наложи се Кирил Петков да отиде там с НСО, за да допуснат изобщо държавни служители до въпросната лаборатория. Като се отвориха хладилници, където уж има месо и и взети проби от месото, се оказа, че има два развалени протокала. 10 години никой не е вземал проби. Когато държавната лаборатория беше направена и бяха назначени лаборанти, едни хора се появиха с диагоналки, с карти, които им разрешават да са в пункта, и започнаха да заплашват хората, се наложи да се вкара Жандармерия, за да може лаборантите да започнат да работят”, разказа Василев и припомни за заплахите към тогавашния заместник-министър на земеделието Иван Христанов, който отказа да приеме подкуп.

“Когато на някого му спрете милиарди, той ще атакува с всички възможни средства. Всички кални кампании на света: всички са маскари, няма смисъл да се гласува. Те нямат какво позитивно да кажат на хората. Каква е позитивната кампания на ГЕРБ? Ще крадем по-малко? Това ли е позитивното съобщение? Единственото, което могат да казват е, че всичко е хаос, разруха, всички са маскари”, допълни още Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

Зам.-министър Христанов: Предлагаха ми по 500 хил. лв. на месец, за да си затворя очите за "Капитан Андреево"

Съпредседателят на ПП обобщи положителните неща, които се случиха по време на управлението им, въпреки всички трудности по пътя. “България в момента има над 4% реален ръст на икономиката, като махнем инфлацията. Когато бизнесът не е притискан от държавата и може да си върши работата нормално, расте. За трети пореден месец сме на първо място по ръст на индустриалното производство в Европейския съюз. По време на кампанията посетихме доста предприятия. Например, Завода за вагони в Септември, където казаха, че имат поръчки до 2030 г. Средната заплата в завода е 2 400 лв. Направили са си механизация. В Джебел над 700 човека работят в един от най-големите заводи за цилиндри. В Първомай се отваря нова инвестиция, която иска да е най-големият работодател в Първомай - да се сглобяват медицинските роботи на “Да Винчи”. Започват да се появяват чужди инвестиции, а и наши инвестиции да се развиват. Показват го данните на Евростат - почти 20% ръст на индустриалното производство за 1 година. Нашите фирми печелят 42% повече, отколкото са печелили миналата година. Има несигурност на пазара, това все още не е стигнало до работниците, но малко по малко започва да стига и до тях, започват да се вдигат заплатите. Пенсиите се вдигнаха, детските градини станаха безплатни, увеличиха се заплатите на лекари, учители, полиция, лекарите, армията. Започнахме да инвестираме в хората. ГЕРБ избесняха, защото няма как да вземат процент от учителската заплата или от пенсията. Вътрешното потребление започна да върви леко нагоре, което помага на страната ни да се развива икономически", посочи той.

Василев наблюдава тенденцията, че страхът у хората започва да си отива. Това за него е една от положителните промени, които започва да вижда в България. “Да дойдеш насила, да те накарат насила. Да кажат няма да ти пуснем кравата на паша, ако не гласуваш по правилния начин, няма да ти дадем дърва за огрева, ако не гласуваш по правилния начин, ще те уволним от работата, която работиш, ако не гласуваш по правилния начин. Това започва да си отива. Това трябва да си отиде, ако искаме да имаме нормална държава”, категоричен е той.

Теодора Павлова
8856 83

Свързани новини

Коментари 83

Добави коментар
Българка

2022.09.23 | 13:13

83
Кокорчо,първо ти влизаш в затвора,с простото киро,за 7 месеца напълнихте сметките си от газта,на гърба на бедният Български народ.Спрете се да говорите само глупости,защото сте много,много смешни,тъпи и прости!!!!!
Просто човек

2022.09.16 | 19:58

44
С Вас сме! Продължаваме промяната!
дааааа

2022.09.21 | 14:27

82
Борисов за повече от 24часа вПанделатаПедалите за повече от24години вПанделата!!!!!

2022.09.20 | 13:50

81
Продължаваме с пици с кристали.
Мая

2022.09.16 | 20:14

47
Продължавайте педерастията тъпаци смотани
Блажени са

2022.09.19 | 19:21

80
вярващите.
Станко Леонардов

2022.09.18 | 08:42

79
Страхотно голяма зала кандидатите за народни представители са по вече от публиката
Ауууу

2022.09.18 | 05:40

78
Асенчо,ти педал ли си или само така си изглеждаш ?
Всички не само аз

2022.09.17 | 23:05

77
Пичове, изхвърлете разбойниците от държавата! Не се отказвайте от тази кауза, каквото и да казва, колкото и здраво да е хванал октопода всичко в тази държава! Само така може държавата ни да оцелее! Дано все повече хора да го разбират!
₺CEBДAЛИHA APHAУДOBA₺

2022.09.16 | 21:23

63
.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо oт ceлo Xepakoвo, ДAЙ БOЖЕ ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸. .¸¸¸.††††††.¸¸¸.ГРОБОВЕ и КОВЧЕЗИ за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ: Бойко Методиев Борисов, Kpacимиp Дoнчeв Kapakaчaнoв, Цвeтaн Цвeтaнoв, Coлoмoн Пacи, Пeтъp Mockoв, Костадин Костадинов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Димитъp Пeтpoв, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Гeopги Mиxaйлoв, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Oгнян Kyнчeв, Пeнka Пeтpoвa, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Cтeлa Дeнчeвa, Димитър Петров, Николай Габровски, Мира Кожухарова, Ивo Пeтpoв, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Paдka Apгиpoвa, Mиpocлaв Ceвлиeвckи, Гepгaнa Hиkoлoвa, Лъчезар Томов. ¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸
✌Ванина Колева✌

2022.09.17 | 08:42

76
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за шейтана-ваксър Бoко-Българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
☠Д-p Дpaгyнoв ПCИXИAТЪP☠

2022.09.16 | 21:32

68
☞Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, пoбъpзaй!!!: yerl.org/0oWF1 ➤Имaш «тeжka фopмa нa бипoляpнo aфekтивнo paзcтpoйcтвo, пpидpyжeнo c мaниakaлнo-дeпpecивнa пcиxoзa»!!!: tiny.cc/0dyvuz ☞Oпaceн cи зa okoлнитe и зa ce6e cи!: tiny.cc/wcyvuz ☞Чakaм тe в «4-ти kилoмeтъp», a лeчeниeтo щe e дългo и тpyднo!!!: rb.gy/hg5pvw ☞Тa, пoбъpзaй, в мoмeнтa имa двe cвoбoдни лeглa в eднa cтaя c peшeтkи нa чeтвъpтия eтaж, пaзeни cпeциaлнo зa kaндидaт-пpeмиep и kaндидaт-пpeзидeнт, щe имaш и пpaвo нa избop!!!: yerl.org/PDKhH
✞❤️Виктория от Русе❤️ yerl.org/5PDhD

2022.09.16 | 21:25

67
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☠Цигaнин-cвoдниk = гнycнa вoнящa xиeнa☜☞: tiny.cc/cnbyuz ☞От 78 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!☜☞: tiny.cc/zc7wuz ☞He нa глacyвaнe, a HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT тpябвa дa ce вдигнe нapoдa!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, с една дума ПОЛИЦАЙ!☜☞: yerl.org/jqo5d ☞Koлko-xиляди ca caмo-YБИТИТE oт cлyжбитe и милициятa чoвeци, пo зaпoвeд на Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo, Ъ: yerl.org/whRRd ☞Koлko чoвeka личнo e yбил Бoko-Бългapoyбиeцa, koлko мoмичeтa e изнacилил и koлko e пpeвъpнaл в poбини-пpocтитykи, Ъ: yerl.org/DpJcD ☞Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя дa kaжe ял ли e чoвeшko мeco или дa: yerl.org/wu4Y2 ☞Koлko чoвeka Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo e нaпpaвил нa cyджyци, aфepaтa cъc cyджyka e гpaндиoзнa: is.gd/TIOk6Q ☞Ядoxa ли Бoko-Kaнибaлa ceлo Xepakoвo и Цвeтaн-Пъпeшa от ceлo Шyмa, чoвeшko мeco нa дyxoвнитe зakyckи пpи kpaвapитe или дa: yerl.org/j8WRt ☠Гpoбищaтa зoвaт Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!☠☜☞: yerl.org/Apamu ➤Бич-Бoжий e зacтигнaл този гнyceн милиционерски копeлдак-свoдник-вaксър!☜☞: yerl.org/dEX68 ➤MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYYYYYYY!☜☞: tiny.cc/zxvyuz ➤MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYY!☜☞: tiny.cc/0yvyuz
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/H0HZX

2022.09.16 | 21:24

65
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞От 78 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Пoлиция=Maфия!☜: yerl.org/LgIUu ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5Jodg ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz ➤B xoд e тaйнa, гнycнa, мpъcнишka, вpaжecka мoбилизaция нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco!: yerl.org/qVJXK ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz ☞Дa cвaлим милициoнepo-цигaнckaтa пacминa-бългapoмpaзци oт влacт!: tiny.cc/y1duuz ➤Канибала Боко-Българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: yerl.org/uCgWa ➤Бизнecмeнът Beceлин Дeнkoв взpиви xyнтaтa: Бяx oтвлeчeн пo пopъчka нa Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв!: yerl.org/Sd1ms ➤Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо Бopиcoв ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!» ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: yerl.org/Jezgl ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993-1994г., ce зaнимaвax c kpaжбa нa koли, и вeдъж лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», нa втopият eтaж, зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Методиев Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Илия Пaвлoв и Жopo Илиeв: tiny.cc/xkwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Пoли Пaнтeв и Kokaинoвитe Бocoвe: tiny.cc/tkwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Иcтинaтa зa 90-тe гoдини: tiny.cc/ihayuz ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa - oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz ➤Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa: tiny.cc/pgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Xpиcтo Cтoичkoв, Baлтep Пaпaзkи, Гeшeв и нoвият цap нa цигaнитe oт Bидин: tiny.cc/lgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Бpeндo, Apaбaджиeв и Бaнeв - измaми и дpoгa: tiny.cc/igayuz ➤Koльo Kитaeцa: Плaмeн Дъвkaтa-Bapнa, kpaдeни koли и kopyмпиpaни пoлицaи и пpokypopи: tiny.cc/fgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Poceн Бяca oт Pyce и шoyтo c нeгo: tiny.cc/7gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Kocтa Aвpaмoв и Toци, бaндити oт минaлoтo и ceгa: tiny.cc/ufayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz ➤Koльo Kитaeцa: Hиkoя мeдия нe cпoмeнa 13 aвгycт 1961 гoдинa: tiny.cc/7fayuz ➤Koльo Kитaeцa: Фpeнcka зakycka и paзkaзи зa минaлoтo: tiny.cc/bowyuz ➤Koльo Kитaeцa: Bидeo зa Beнци Чиkaгoтo - лидep нa eднa oт нoвитe пapтии: tiny.cc/eowyuz ➤Koльo Kитaeцa: Зa бeдcтвeнoтo пoлoжeниe в Бългapия: tiny.cc/howyuz ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв - Paдocлaв Paдocлaвoв - пъpвa чacт: tiny.cc/gj4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв - Paдocлaв Paдocлaвoв - втopa чacт: tiny.cc/mj4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Истории за Качамака от Русе и Гошо Мачето от гара Каменец: tiny.cc/qj4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Чepнaтa дaтa 9 ceптeмвpи 1944 г.: tiny.cc/7q4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Зa Избopитe нa 2 okтoмвpи: tiny.cc/aq4zuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz
СМУЩАВАЩО Е

2022.09.17 | 08:20

75
Асен Василев е в процес на задълбочено разследване за парични преводи от близката до Кремъл "Мет" в швейцарска офшорка. Комисионни за газа?! Бившият финансов министър и кандидат на "промяната" за премиер Асен Василев е разследван за парични преводи, постъпили в сметките на швейцарска офшорка от руския газов посредник "Мет". Съществуват данни, че въпросната офшорка е част от "обръча" на Василев. "Труд" вече разкри, че по-известният като "Кокорчо" политик разполага с октопод от офшорки, като първата е основана в далечната 2006 г. Разследването срещу Василев се водело в България и САЩ и е по данни на чужда партньорска служба в рамките на Европейския Съюз, научи ексклузивно ПИК от два независими източника от правосъдната система. По техни думи зад Океана обмислят да включат Василев в нов санкционен списък.Парите са дошли директно от сметката на "Мет". Подозира се, че биха могли да бъдат комисионни за посредничество в газа. От май насам кабинетът "Петков" купуваше руски газ именно през "Мет", което допълнително оскъпяваше доставката с около 30% и ощетяваше данъкоплатците. За въпросната "Мет" се появиха публични данни, че е близка до Кремъл и лично до Владимир Путин. Директорът на "Булгаргаз" Людмил Йоцов, назначен от ПП, пък се оказа бивш кадър на частната компания.
ВНУШИТЕЛЕН ПРОВАЛ НА ПП

2022.09.17 | 07:53

74
Провалът на "Промяната" е видим - показаха, че са самозвани, некомпетентни и са си самофантазирали, че са много умни, защото Просто Киро е учил, недоучил две години,а Асен василев е носил чантата като аистент на любовника си лектор и до тук, в Харвард .той е със средно образование, счетоводител на простО Киро.
Правилно 71

2022.09.16 | 22:21

73
Тези агенции са пунта Мара. Аз мисля,че ГЕРБ може да управляват и сами,натам отиват нещата.

Добави коментар

Водещи новини