Лорер: Инфлацията е глобален феномен

  • 16 септември 2022 11:13

  • 332
  • 2
Лорер: Инфлацията е глобален феномен
© Фейсбук: Даниел Лорер
Слушай новината Слушай новината

"Министерството на иновациите и растежа беше създадено с една- единствена цел- да се стимулират иновациите и инвестициите у нас. Това беше неговата мисия и неговия фокус от самото му създаване. Това е едно от най-хубавите министерства, защото то носи надежда за бъдещето и надежда за развитие, без да е обременено от тежки наследства от миналото”. Това коментира Даниел ЛорерДаниел ЛорерДаниел Лорер завършва компютърни науки и бизнес управление в университета в Тел Авив. Утвърждава от ПП, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.

Според политика през първото тримесечие на тази година, преките чуждестранни инвестиции в България са се увеличили четири пъти спрямо миналата година.

„Има изключително голяма динамика на пазара. Това, което трябва да си даде сметка всеки един българин е, че чуждестранните инвестиции у нас са на изключително ниско ниво изобщо. Защото за 12 години ние създадохме имидж, че Българя е политически рискова дестинация”.

Даниел Лорер: Опонентите на ПП ги е страх, че най-после създадохме истинска диверсификация

„Ние възстановихме работата по европейските програми, които бяха затлачени, и по Плана за възстановяване и устойчивост. Само той е 13 милиарда. Всичките могат да бъдат усвоени, ако българските политически сили разберат, че Планът за възстановяване и устойчивост зависи от реформи. Повечето инвеститори искат да видят стабилно управление на страната, за да направят своя избор. Криза има в цяла Европа. И тя е криза на инфлация. Важно е да се знае, че инфлацията е глобален феномен”, каза Лорер.

Последвайте канала на

Десислава Станева
332 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Кире тъпото

2022.09.16 | 11:59

2
А тоя е феноментален крадец!!!В Белене на тръстика да отработва откраднатото до живот
Sarbeca Z

2022.09.16 | 11:37

1
Да вярваш на чифут, трагично! Чифута е ниско подобие на човек, паразит, враг на човечеството, известен с това, че винаги лъже, мами, известен с кръвосмешателство, болен извратен в кръвтта, подъл, лукав, нечистоплътен, хлъзгав и лицемерен! Евреинт предаде Христос, евреин стои зад всяка война случвала се в Европа включително и 2-те световни! Евреи стоят зад извратеното движение лгбт, евреинът трябва да бъде унищожен, това е паразит, противен и вреден за човека !

Добави коментар

Водещи новини