Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за места в листите

  • 17 август 2022 09:03

  • 857
  • 4
Отцепниците от ИТН водят разговори с ПП за места в листите
© Bulphoto/архив

Отцепниците от ИТН водят разговори с “продължаваме промяната” за явяване заедно на изборите. Това стана ясно изказването на бившия спортен министър Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент в предаването “Тази сутрин” по бТВ. 

“В момента водим разговори с ръководството на “Продължаваме промяната”. Аз и колегите, които са част от Гражданското движение, което е в процес на регистрация и съвсем скоро ще бъде факт, евентуално ще участваме заедно на изборите. Водят се разговори и с ПП, все пак те имат колективни органи на управление и там решенията не се вземат еднолично. В следващите дни, когато има нещо окончателно, ние ще го обявим заедно с промяна. Възможно е други колеги, които са в Гражданското движение да се появят в листите на ПП”, каза Василев. 

Смятам, че ПП ще спечелят изборите, въпреки социологическите изследвания. Те направиха за първи път от 30-години промяната. ИТН е част от политическата история, след множеството предателства те няма да е появят повече. Доверието вече е загубено. Надявам се да не се появят повече, добави Василев.   

Последвайте канала на

Десислава Станева
857 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Гост

2022.08.17 | 12:19

4
Макак олигофрен прост тъпунгел предател
Майтапчи Йово

2022.08.17 | 11:24

3
Идиотино, амо ИТН са предатели... калъв си ти тогава бре, кафеникаво лаЙно:)))?!?
ото

2022.08.17 | 09:27

2
Предателите никой не ги обича -вън от политиката!!!!!!!!!!!!!!
Stamatis

2022.08.17 | 09:11

1
Дойде време да си получат обещаното!Дано измамниците Кирчо и Асенчо им врътнат номер, да разберат смисъла на текста: измамник на измамник не вярва!

Добави коментар

Водещи новини