Перник и Кюстендил: Радев и Йотова с победа в още две области

  • 22 ноември 2021 09:54

  • 405
  • 1
Перник и Кюстендил: Радев и Йотова с победа в още две области
© Булфото (архив)

Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на побеждава с двойно повече гласове в 14-и МИР в Перник, съобщи Районната избирателна комисия.

За двойката Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на - Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , са дали вота си 25 859 души, или 65,86 на сто от избирателите. Анастас Герджиков и Невяна Митева-Матеева са получили доверието на 12 824 души, или 32,66 процента от гласоподавателите. Не са подкрепили никого 581 избиратели, което е 1,48 на сто от общия им брой. В Пернишка област вчера са гласували 28 412 души, или 36,13 на сто от избирателите. Преди пет години Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на е получил подкрепата на 58,24 на сто от избирателите в 14-и МИР в Перник и е изпреварил с 13 645 гласа претендентката на ГЕРБ Цецка Цачева.

ЦИК: Румен Радев печели балотажа на президентските избори

Кандидатпрезидентската двойка Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на - Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , печели втория тур на изборите в Кюстендил, при сто процента обработени протоколи от секционните избирателни комисии, съобщават от Районната избирателна комисия.

За Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , са гласували 65,97 процента от участвалите във втория тур на вота - 26 614 гласа. Подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка Анастас Герджиков - Невяна Митева-Матеева са дали 32,94 на сто или общо 13 290 гласа.

"Не подкрепям никого" са отбелязали 1,09 процента от гласувалите - 439 души.


Радина Лазарова
405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.22 | 12:26

1
ТОВА СА РЕЗУЛТАТИ ОТ МАШИНИТЕ НА МАДУР0 И 25% ГЛАСУВАЛИ НУЛА ЛЕГИТИМНОСТ,. ЗА РАДЕВ ГЛАСУВАХА 15% БЪЛГАРИ И 85 ТУРЦИ, ФАКТ. ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ, КОИТО СИ ОСТАНАХТЕ В КЪЩИ. НОМЕРА НА РАШКОВ СРАБОТИ ЗА НОМЕРА С ТУРЦИТЕ, ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ МАСОВО, ЗА НОМЕРА НА КАРАДАЙЪ, ЗА РОДИНАТА МАЙКА И НОМЕРА СЪС ЗАДАДЕНИЯ ВЪПРОС ЗА УКРАЙНА, КОЙТО РАДЕВ ИЗПОЛЗВА КАКТО ПРЕЗ 2016. ТУК КАЗВА ЧЕ Е РУСКИ, А В ЧУЖБИНА ОБРАТНОТО И ЧЕ Е ЗА САНКЦИИТЕ КЪМ РУСИЯ. ИМАМЕ ДВУЛИЧЕН ЧЕРВЕН ПРЕЗИДЕНТ НА СУПЕР СТАТУКВОТО С ВИЦЕ НА ОЩЕ ПО ЧЕРВЕНОТО СТАТУКВО. РАДЕВ С 27 СЪВЕТНИЦИ ОТ БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЧЕСТИТО НА ГЛАСУВАЛИТЕ

Добави коментар

Водещи новини