Журналист: Румен Радев получи премия от политически активните българи

  • 21 ноември 2021 20:38

  • 505
  • 0
Журналист: Румен Радев получи премия от политически активните българи
© Булфото архив

Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на получи премия от политически активните българи. Тази премия лесно може да се превърне в кредит от обществото, защото той ще трябва да доказва не на хората от БСП, не на твърдата левица, но на по-активната част от обществото неща, които не успя да каже или докаже по време на предизборната кампания. Това заяви в ефира на БТВ журналистът Асен Григоров.

Активната част на българското общество е готова за промяна, допълни Григоров. По думите му българското общество е допотопно общество в сравнение с това, което става около нас в Източна Европа, а да не говорим за Западна Европа и САЩ.

Румен Радев печели убедително втори президентски мандат

„Трябва да се върви страшно бързо напред, към модернизация на всичко, което ни заобикаля, защото страшно много изостанахме“, отбеляза Григоров.

Според него има опасност за концентриране на власт, но няма да е толкова лесно това превземане на властта от всички страни, както се твърди.

През последните 10 дни и през последните 2 години в България трайно и официално победи лявото, заяви публицистът Иван Стамболов.

По думите му за това има няколко причини. "Първо, че целият свят върви на ляво и ние подражаваме и второ - защото българите не правят разлика от другите европейци и в едни условия на 3-4 поколения без някакви драстични предизвикателства, като войни, истински епидемии, те се чувстват все по-безметежни. Десният човек гледа да се оправи сам, а левият човек иска някой да го оправи, и левият човек в България победи", каза още Стамболов.

Мая Йорданова
505 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини