Бойко Рашков: Изборният ден протича нормално и спокойно

  • 21 ноември 2021 11:10

  • 589
  • 2
© Булфото

"До момента няма сериозни нарушения и няма проблеми с организацията на изборния процес", това каза служебният вицепремиер и вътрешен министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, след като даде своя вот в изборите за президент и вицепрезидент в столично училище, предаде БТА.

По думите му изборният ден протича нормално и спокойно.

Попитан за информацията за протеста в района на ГКПП "Капитан Андреево", Рашков отговори, че е информиран за случая, като добави, че "протести е имало и ще има, всеки гражданин има право да протестира, когато вижда, че нещо не върви в страната. Ние ще направим всичко възможно тези протести да не пречат в изборния ден".

Министърът посочи още, че ще провери дали магистралата в района на пункта е блокирана и добави, че не би искал в изборния ден да има проблеми с недопускане свободното движение по пътищата в страната, а МВР ще направи всичко възможно да реши въпроса.

Във връзка с нотата от Турция по повод проверките на автобуси на границата от вчера, Рашков посочи, че според него няма основание за притеснения. "Тези възникнали проблеми в последните дни ще отшумят, без това да се отрази на нашите добросъседски отношения", допълни той.

Турция е връчила дипломатическа нота на България заради проверки автобуси по границата

Министър Рашков каза, че е гласувал за по-добрия кандидат за президент.

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Борисов

2021.11.21 | 21:37

2
Хвани ма за шлифера.

2021.11.21 | 17:30

1
Този невменяеми я защо не е осъден ?

Добави коментар

Водещи новини