Евродепутатите от левицата с подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова

  • 16 ноември 2021 14:48

  • 2374
  • 5
Евродепутатите от левицата с подкрепа за Румен Радев и Илияна Йотова
© Булфото

Евродепутатите от БСП Сергей Станишев, Петър Витанов, Иво Христов, Елена Йончева и Цветелина Пенкова декларираха пълна подкрепа за Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,, които в неделя се изправят на балотаж в президентските избори. Социалистите призоваха не само своите симпатизанти, но и всички демократично мислещи българи за мобилизация и участие във вота.

„Ние, българските депутати от Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент, призоваваме всички съпартийци и симпатизанти на левицата, всички български демократи, да подкрепим на втория тур на президентските избори нашите кандидати: Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.  

Радев: Победата на втория тур ще бъде победа за всяка от партиите!

В този труден момент на обществени промени, на икономически изпитания и преструктуриране на политическото пространство, България има нужда от президент с доказани принципи и чувство за дълг. От обединител с кауза. 

В неделя, 21 ноември, нека докажем, че с ярко лидерство и ясни ценности можем да побеждаваме!“, се казва в декларацията на българските социалисти в Брюксел.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2374 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Петко

2021.11.20 | 02:49

5
ДА ОЦЕЛЕЕТЕ: профилактично Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China
Демократ

2021.11.18 | 23:12

4
ДПС и българските турци направиха Радев президент сега тръгна срещу тях,заради келепира предаде БСП,партията на Манолова и много други?
Гост

2021.11.16 | 18:01

3
Кухи лейки
Гост

2021.11.16 | 18:01

2
Кухи лейки
Ники

2021.11.16 | 16:34

1
Нахапаха я хиените

Добави коментар

Водещи новини