Административният съд се разпореди за 228-те машини на "Сиела Норма"

  • 15 ноември 2021 12:46

  • 1504
  • 1
Административният съд се разпореди за 228-те машини на "Сиела Норма"
© Булфото (архив)

На закрито заседание днес Административният съд София-град е разпоредил да бъде прекратено безусловно действието на ЦИК, с което се е разпоредила за 228-те машини на "Сиела Норма", съобщиха за БТА от пресцентъра на съда.

Решението не е окончателно и може да се обжалва пред Върховния административен съд. Делото беше образувано по жалба на дружеството.

За балотажа ще подменят около 250 машини

До действията на ЦИК се стигна, след като беше изнесена информация в общественото пространство, че в страната се намират 228 машини, които не са част от договора между избирателната комисия и дружеството във връзка с провеждането на изборите.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1504 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.11.15 | 15:41

1
Вече се намираме в Бъдещето и на тия избори ще докажем че "МАШИНИТЕ МОГАТ ВСИЧКО"! Резултатите от гласуването, това е просто софтуерен проблем! На всички ни е ясно че Сиела е подизпълнител на една фирма пряко свързана със Сорос и ДП на САЩ, т.е. бай Джордж и Бай Дън ни продават своите машини и ни продава своят уникален софтуер за печелене на избори, който проработи в САЩ миналата година и направи Бай Дън президент! Тъй като няма сила, която да накара ЦИК да спре да се държи престъпно идиотски, а и никой не подкрепя ГЕРБ в разумното им искане, че да накара секциите да броят хартиените бележки от машините и да ги сравняват с резултатът на машината, то и Радеф и ПП "ПП" на Кирчо Папура и Асенчо Лондонския крадец може да спечелят изборите, ако искат и с 60%, но някакси няма да е прилично, затова Фатмака ще отиде на балотаж, а ПП "ПП" ще се задоволи с 20-25%, първо или второ място, като Дългуч войвода на предните избори, или максисум 30% за да могат заедно с останалите просташки парии без БСП да имат 50% + 1 депутат минимум и с това се занимават в момента софтуерните специалисти от Сиела и правилната част от ЦИК. Ако се наложи ще отцепят няколко човека от групата на Нинова и пак ще имат 120 + души. И тогава СОРОС, като един Оруел ще ни е спечелил изборите, Оруел ще ни гради настоящето и бъдещето! Гнусотията идва!

Добави коментар

Водещи новини