Ива Митева: Гласувайте - от това зависи бъдещето на България

  • 14 ноември 2021 11:43

  • 467
  • 3
Ива Митева: Гласувайте - от това зависи бъдещето на България
© Булфото

Ива МитеваИва МитеваИва Митева Йорданова-Рупчева е родена на 25 октомври 1972 г. в Разград. Завършила е висше, последният председател на Народното събрание, която е от партията "Има такъв народ", даде своя глас.

"Ще се опитам да перифразирам един немски философ Едуард Хартман, който казва, че когато избирателят гласува, пред него не стои въпросът за тази или онази политическа партия, а стоят въпросите за правото и за морала. Така че днес се надявам всички български граждани да гласуват и от тяхното решение ще зависи бъдещето на България и развитието ѝ в една или друга посока", каза Митева.

Радостин Василев, ИТН: Гласувах за знаещи и честни хора в политиката

Тя допълни, че "Има такъв народ" подава ръка на партиите, с които има сходни политики и гледат в една посока. Според Митева е отговорно да се състави правителство.

"Нашата партия си е научила урока, направила си е ретроспекцията и така успя да разбере поуките от всичко това. Затова ще работим за диалог", коментира Митова.

Последвайте канала на

Калина Христова
467 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Чалгарката

2021.11.14 | 13:03

3
Фъфлата пак се появи
УСПЕХ ПРОФЕСОРЕ

2021.11.14 | 12:25

2
РОДОЛЮБЕЦ срещу МАСОН, интелект срещу простащина, финес и европейско възпитание срещу дива селска истерична злоба, международна известност срещу международна изолация, 5 езика слещу неграмотно сричане на английски тип Борат, спокойна мъдрост срещу сляпа фатмащина, обединител на нацията срещу размаханите юмруци на метежника, честност и почтенност срещу корупция и шуробаджанащина, родолюбие срещу слугинаж на чужди държави. Няма какво повече да се мисли. ГЛАСУВАМЕ ЗА ПРОФЕРОР Г.Е.Р.Д.Ж.И.К.О.В НАШИЯТ НОВ ПРЕЗИДЕНТ ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ ПОЛК. М.И.Т.Е.В.А.
сульо

2021.11.14 | 12:14

1
Тая па ше ми каже

Добави коментар

Водещи новини