Петър Москов: „Промяната“ на Радев е вкарване на БСП във властта и реабилитация на ДС

  • 11 ноември 2021 20:40

  • 1122
  • 28
Петър Москов: „Промяната“ на Радев е вкарване на БСП във властта и реабилитация на ДС
© НОД

Промяната на Румен Радев и неговите партии е лъжа. Следващият парламент няма да промени нищо за българските граждани. Остават да ни управляват същите леви либерали, които обслужват интересите на същото задкулисие. Няма да изчезне огромната корупция, няма да се повишат доходите, няма да се повиши качеството на живот, няма да се модернизира образованието, няма да се промени здравната система. Ще продължават да крадат парите на данъкоплатците по същия начин, както и досега, само че вече няма да го правят ГЕРБ и коалиция, а БСП и коалиция. 

Това заявява един от лидерите на Национално обединение на десницата Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, цитиран от пресцентъра на коалицията. Ето какво още добавя той:

"Единствената „промяна“, която постигна Радев е изваждането на БСП от изолация и вкарването й във властта през задния двор. Цялата „битка срещу статуквото“ приключи с вкарването на БСП в управлението. Това вече обещаха и Демократична България и  партиите на Румен Радев.  Целта на цялата „промяна“ се оказа замяната на продукта на комунистите и ДС, който ни управляваше досега -  Борисов и ГЕРБ, със самия оригинал - БСП.

БСП е партията, която 32 години пречи в България да се случи истинската демокрация, не допуска да се развие свободна икономика, убива конкуренцията с корупция, държи ни в  енергийна зависимост от Русия, а менторите и върхушката й забогатява от нашите данъци.  Всяка промяна, която може да доведе БСП е  само към още по-лошо - още по-корумпирано управление, още по-слаба икономика и още по-беден живот. 

Петър Москов: Политиците сринаха авторитета на учителя

За да се случи истинската промяна в България е нужно лустрация или български закон „Mагнитски”. Той не е обърнат към миналото, а ще реши най-тежките проблеми на България в днешния ден - огромната корупция, зависимата политическа и съдебна власт, ограбването на парите на данъкоплатците, задушаване на бизнеса и икономика.  Всички тези проблеми се дължат на мощното икономическо влияние на бившата номенклатура на БКП и служители на ДС. Лустрацията ще въведе 10-годишна забрана за достъп до публичните пари на тези хора и техните фирми, които в момента крадат парите ни с фалшиви конкурси за обществени поръчки. Това са хората, които преди години прибраха парите на държавата в прословутите „куфарчета”. Докато не прекъснем управлението на тези хора от сенките, животът ни няма да се промени. Всичко друго е лъжа и го виждаме вече 32 години. Цялата икономическа сила е в техни ръце, каквото и да правим, в крайна сметка, парите ни, нашите данъци отиват в техните ръце. През икономическата си мощ те  допускат в управлението само удобни, зависими политици. България е единствената държава в ЕС, която не проведе лустрация и в резултат продължава да ни управлява старата комунистическа върхушка и нейните наследници. А Румен Радев използва Инициативния си комитет, за да реабилитира публично и членовете на репресивния апарат на тоталитаризма - Държавна сигурност.

Най-важното решение за България в момента е приемането на закон, който да изолира „хората от сенките” от достъп до държавните пари и публично влияние. Докато не го направим, тези хора няма да допуснат управление, което да спре кражбите им, да освободи икономиката и бизнеса и да създаде проспериращи и независими граждани. Без български закон „Магнитски”, обществото ни ще продължи да се върти в омагьосания кръг на „няма ляво, няма дясно” и да е най-бедно, най-болно и най-стресирано, в ЕС.  

От 1944 г. в България няма десница. Вече близо 80 години българската политика куца само на ляв крак. Опитите от 1990 г. да се създаде силно дясно движение бяха овладени от комунистите и не проведоха лустрация, не установиха истински свободна и конкурентна среда за икономиката,  не реформираха социалния модел, така че да не краде от работещите, за да издържа неграмотни и безработни малцинства.

България остро се нуждае от силна десница. Само дясното управление дава истински и трайни решения на проблемите на гражданите. Левите решения водят само до кризи и бедност.

Дясното решение срещу скока на цените на тока, например е само в три стъпки, но няма да го приложи нито една от всичките леви и леберални партии в следващия парламент.  Първа стъпка, обявяване на едногодишен мораториум върху политически данък „въглеродни емисии“. Това веднага ще свали цената на тока с 60%. Втора стъпка, отлагане на затварянето на Маришките топлоцентрали до 2050 г. Трета стъпка, изграждане на собствени възобновяеми източници, които да ни дадат възможност за производство на евтина електроенергия, независима от цените на руския газ. Това е каскадата „Горна Арда“, хидроенергийните комплекси Никопол-Турну Мъгуреле и пускане в експлоатация на газопровода Стара Загора - Комотини, с който да внасяме по-евтин газ от Азербайджан.

Нито една от всички леви и либерални партии обаче не предлага това единствено правилно за българската икономика решение, защото всички те са обвързани или с европейската либерална левица или защитават газовите интереси на Кремъл и се стремят да увеличават все повече зависимостта ни от Русия.  

Петър Москов: Зеленият сертификат унищожава едва кретащия бизнес в страната

Излизане от Ковид кризата също може да бъде постигнато само от истинската десница. Всяка криза може да бъде управлявана само с десни решения. Левите я превръщат в хаос, а след това в „национално бедствие“, както сам призна министър Стойчо Кацаров. А стъпките за край на тази криза, които предлага Национално обединение на десницата са три:

Първа стъпка - Държавата мобилизира лекари и специалисти срещу добро заплащане и до края на годината провежда масирана информационна кампания във всички населени места на страната. Целта е да достигне до всички рискови групи  и най-вече хора с хронични заболявания и възрастни. Когато им бъде обяснено всичко за ваксините и за техните заболявания и притеснения, ще сме сигурни, че те вече могат да вземат напълно информирано и отговорно решение. За тези, които решат да се ваксинират държавата трябва да осигури лесен достъп до ваксини и в най-малките населени места, където най-често живеят възрастни хора от най-рисковите групи. Целият този  процес може да приключи до края на годината. 

Втора стъпка -  След като в резултат на масираната информационна и ваксинационна кампания процентът на имунизирани българи се е покачил, без да се заблуждаваме, че той може да достигне 80 - 90%, тази възможност у нас отдавна беше пропиляна, държавата слага край на всички административни ограничения и обществото се връща към нормалния начин на живот. Тези, които са ваксинирани, вече не носят отговорност да пазят неваксинираните, а тези които са взели решение да не се ваксинират не очакват от околните да ги пазят с допълнителни мерки.

Трета стъпка - Държавата задължава всички болници за активно лечение, които работят с НЗОК и се издържат със здравните осигуровки на българските граждани да приемат и да лекуват пациенти с Ковид, а не както е сега. Линейките да обикалят с часове,  а 2/3  от болниците да отказват да приемат ковид болни. 

Тези три стъпки ще позволят всички отново да заживеем заедно без да се мразим и да се обвиняваме взаимно, икономиката да заработи и да спрем спиралата на обедняване на цялото общество, учебният процес на учениците да се нормализира, а болничната система да обслужва болните без да броим заетите легла всяка сутрин по медиите.

Филип Епитропов
1122 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Кожената спринцовка

2021.11.12 | 08:18

28
Пешо, заповедай за две бустерни дози, ректално и после орално.
Пхахахах

2021.11.12 | 08:16

27
Ортакът на Цецоу Асансьора седнал да ми говори за леви-десни. Я се скрий бе, подгербав крадльо.
Бьорн Густавсон

2021.11.12 | 07:37

26
Герджиков, имаш шанс да задминеш Плевнята по женственост и гъзолизие! Продължавай, смеха е близо!
Бьорн Густавсон

2021.11.12 | 07:33

25
А вкарването на Цецо Апартамента във властта, евентуално? Това си ултра демократично и суверенно ,нале?
ОБЕДИНЕНИ ОКОЛО ГЕРБ И

2021.11.11 | 23:05

16
ГЕРДЖИКОВ ИМАМЕ РЕАЛНИ ШАНСОВЕ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД! ВИДЯХМЕ РАДЕВ КАКВО НАПРАВИ С БЪЛГАРИЯ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА!
До23,05

2021.11.12 | 07:13

24
Не креѝи във форума!Хората са направили вефния избор!

2021.11.12 | 01:06

22
прав си, само не разбирам москов що се е хванал с този комсомолец цветанов
ГРОБ

2021.11.12 | 00:23

21
А АЗ ВИДЯХ МАЙКА ТИ КАК МИ ДУХА!
ГРОБ

2021.11.12 | 00:18

17
ТИХО ТЪП ГЕРБЕР!
Краси

2021.11.12 | 02:10

23
Колко си политик толкова си и доктор и човек
СМЕХ

2021.11.12 | 00:22

20
НЕСЛУЧАЙНО ПРЯКОРА МУ Е ПЕШО БЕЛОТО!А НА ЦВЕТАНОВ-ЦЕЦО КРАДЕЦО!
СМЕШНО Е МОСКОВ

2021.11.12 | 00:20

19
МОСКОВ ТИ СИ ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ И НАГЛЕЦИ!
ЦВЪ ЦВъ

2021.11.12 | 00:19

18
ПЕШО БЕЛОТО НЕ ГО ЛИ ПОЗНАВАТЕ!ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК!
афера.бг

2021.11.11 | 21:32

5
Ста лин го е казал: „Не е важно как гласуват избирателите, а кой брои гласовете“…
баба гицка

2021.11.11 | 22:49

15
само един глупак може да вяврва на мухльото с зелени чорапи
РАДЕВ горд ПРЕЗИДЕНт на БЪЛГАРИЯ

2021.11.11 | 21:38

6
ЯЖ ЧЕРВЕИТЕ От ГЛАФИТЕ НА БАНЯКНСКИТЕ ЕВНУЦИ в МОРГААТ И НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ КАТо некоя ПУ..... бе ТРОЛ СМЕШЕН у>МРЕЛ !!!

Добави коментар

Водещи новини