Илияна Йотова: Няма как да се обединим с хора, превърнали корупцията и беззаконието в държавна политика

  • 11 ноември 2021 12:10

  • 541
  • 5
Илияна Йотова: Няма как да се обединим с хора, превърнали корупцията и беззаконието в държавна политика
©

Със симпатизанти в Червен бряг разговоря вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. В срещата участваха и представители на подкрепящите кандидатпрезидентската двойка партии. Йотова призова да се гласува активно на изборите в неделя.

"Ще продължават с манипулациите и всяването на страх, но ние ще пресечем всички тези опити", зарече се тя и попита чия фирма е "Сиела", с която Борисов сключи договори за много пари през 2014 г.

Румен Радев и Илияна Йотова закриват кампанията си с шествие в Русе

"Нашите опоненти ни приканват в телевизионни студиа, за да произнасят лакирани фрази, на които са ги научили високоплатени пиари. Нашият разговор е с хората на България, ние сме сред вас, както бяхме изминалите пет години“, изтъкна Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.

„Приканват ни към обединение. Няма как да се обединим с хора, които превърнаха корупцията и беззаконието в държавна политика“, категорична беше тя.

Румен Радев във Враца: Ние няма да ви предадем. Пътят от тук нататък е само един – Победа!

Йотова очаква след 14 ноември да се сформира стабилно парламентарно мнозинство от хора с експертиза, които не само знаят как се прави политика, а как се взимат правилните решения, дори когато са непопулярни.

Последвайте канала на

Весела Найденова
541 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
катана

2021.11.11 | 14:48

5
как да се обединиш с човека руски шпиуни,и газещ конституцията на страната,от такъв човек всичко може да се очаква,подготовката за преврат е на лице,след като навсякъде слага генерали негови съмишленици.

2021.11.11 | 13:38

4
СВИНКЯ

2021.11.11 | 13:24

3
П0следният виц на деня: "На следващите президентски избори във Венецуела, Мадуро изпаднал в пълен потрес и направил опит за самоубийство. Причината била че изборните машини/същите с които и ние провеждаме изборите си/ изкарали изненадващ краен резултат. Оказало се че за Президент на Венецуела бил избран Румен Радев! Забравили да сменят софтуера! !

2021.11.11 | 13:12

2
Илиянке, ми то и ти си от тив ма .к'о ревеш?
Mitaka

2021.11.11 | 12:58

1
АМИ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА. ГУБИТЕ НА БАЛОТАЖА

Добави коментар

Водещи новини