Кирил Петков: Може да има мнозинство на промяната в следващия парламент

  • 09 ноември 2021 19:54

  • 9823
  • 94
Кирил Петков: Може да има мнозинство на промяната в следващия парламент
©

„Много е важно да имаме 121 депутата на промяната, Изправи се.БГ! Ние идваме! да са в парламента, Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" да са първа политическа сила и Демократична България да изпревари ДПС“, заявиха съпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова и председателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил Петков в съвместно изявление във Фейсбук от Кюстендил.

„В последните дни натискът основно е върху нас, Изправи се БГ! Ние идваме! и върху Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната", защото е ясно, че ние не се продаваме, не се поддаваме, не се страхуваме, не се предаваме и шансът да има правителство на промяната е точно тези три формации да сме в парламента. Въпреки че ударите падат главно върху нас, като най - малка формация, вече дори социологиите на Борисов показват категорично, че минаваме над 4%", коментира Манолова.

Кирил Петков: Имаме реален шанс да бъдем първа политическа сила

"Хората искат да има правителство, но искат почтено правителство на промяната. Никой не ни спира по улиците да пита кога ще има кабинет на Борисов 4, а очакването е управлението да бъде от формаците на промяната. Възможността за такова управление е, да се гласува за Изправи се.БГ! Не идваме!, Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" и Демократична България", смята лидерът на ИБГНИ.

Кирил Петков допълни: „Работим съвместно, идеите ни са общи и вярвам, че ще стане.“

(Купуването и продаването на гласове е престъпление)

Последвайте канала на

Novini.bg
9823 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар
ТОМА БИКОВ

2021.11.10 | 09:48

94
НАПРЕД, МОМЧЕТА! ПОБЕДА!
БАНЯКНСКи РАЗКРА4ен ТАПАНАААР

2021.11.10 | 05:12

87
Мутрата от С.И.К, мияча на колите на бай Миле(Умрелия П.Р.И.М.И.Т.И.Ф),Пашат (а) и Мад (жо) К..А..У..Н..Я , автокрадеца на скъпи мерцедеси от Будапеща през 1990г.-осъден и лежал в затвора в Панкрац - Чехия, убиеца на Мишо бирата и неговата съпруга, както и на генерал Владо Танов, контрабиндиста гавгстер от масовата контрабанда на бензин за Югославия през 1999г, източилият милиардите от КТБАНКА, откраднал други милиарди от схемата на Ружа за уан-коин за чието препиране в долари ходи до Саудитска Арабия, О.А.Емиратства и вигра танца на сабите ,главният бос-какпо ди тути капи контролиращ заедно с ЦРУ милиардните потоци на хероина, кокаина идващи от афганистан и южна америка, и на произведената синтетична дрога в заводите на гангстера Кирил Домусчиев в посока Турция, арабският пазар, виновника за провала на стратегическите енергийни мегапроекти, южен поток, бургас-александруполис и АЕЦ Белене нанесли многомилиардни загуби за България през следващите 50 години, довел народа до крайна бедност и първа място по самоизгаряния, бесения, хвърляне от високи сгради и под влакове. Това е Боко банкянската т.и.к.в..а, още известен като агент Буда, Боко хъба, Р.А.П.О.Н.А ,Боко-българоубиеца и мутрата от С.И.К.

2021.11.10 | 08:22

93
Божеееее, изчетох всичко това за да стигна до последното изречение, което обезсмисля всичко написано... загубени 5 мин. от живота...
сърдит

2021.11.10 | 08:19

92
думата Промяна е патент на г-жа Нинова, стига сте присвоявали
Смях

2021.11.10 | 06:37

91
Семейна снимка на парцала на Прокопа и ку.рвата на Чери :)
катана

2021.11.10 | 06:12

90
Мая такачката,ще му тъкми един червен килим на червен Кирчо при влизане в парламента а самата тя ще гледа през крив макарон парламента

2021.11.10 | 05:24

89
Цялата почтеност на Киро Лъжата е в попълнената декларация с невярно съдържание. Това е неговата представа за почтеност. Цялата му "промяна" почива върху огромната му лъжа за двойното гражданство. И за това, че смята българите за будали.
анонимен

2021.11.09 | 20:36

5
ТЕЗИ ДВАМАТА МАЯ И КИРО СИ ВЯРВАТ,НО НЯМА ДА СТАНЕ
още 2ма

2021.11.10 | 05:13

88
НЕГНУСЛИВИ
Дийn

2021.11.10 | 05:12

86
Голяма промяна ще има-начело с Мая общата
С ХАСТАРА НАОПАКи БАНЯКНСКИТЕ ВНУСИ

2021.11.09 | 21:34

17
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
ташакът

2021.11.10 | 05:12

85
си ти недоклатко
Дийn

2021.11.10 | 05:10

84
Голяма промяна ще има-начело с Мая общата

Добави коментар

Водещи новини