Борисов в Раковски след сигнали за изборен натиск: Тиранията на Радев ще му изяде главата!

  • 09 ноември 2021 13:09

  • 5803
  • 119
Борисов в Раковски след сигнали за изборен натиск: Тиранията на Радев ще му изяде главата!
© Булфото (архив)

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посети град Раковски след съобщение за репресии срещу работници. В града над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията.

Хората разказаха, че още от петък са започнали претърсвания в домовете и офисите им. Обвинението било за изборна агитация. Жесток тормоз и опит за акция "Страх"! Не се плашете - никой не е успял с мачкане на народа. Тиранията на Радев ще му изяде главата в неделя, каза Борисов. 

Бойко Борисов: Защо ЦИК се подгрива с нас, хванахме ги по боксерки

Мачкат всичко наред! Такова нещо и през 1944 г. не го е имало. Политически поръчки от ръководството на МВР. Хората са издържали на комунистите и това ще понесат. За всички българи е ясно "демокрацията" на Радев каква е. Дали в кметства във Видин или Плевен, където има хора от ИК на Радев, има натиск, попита лидерът на ГЕРБ.

Вчера правителството на Румен Радев, за пореден път, изтегли още половин милиард дълг! За близо месец изтеглиха 2 млрд. лв. Промяната така я продължава, че то 23% дълг на България 2020, сега е 30%, коментира той. 

Утре ще има нова пропаганда - викат на разпит Николай Нанков и Петя Аврамова точно преди края на кампанията. Ще правят на Радев сеир, разкри Борисов. 

Двама министри от ГЕРБ ще бъдат разпитани за "Хемус"

На Калиакра току-що изплували още 2 машини. Един приятел отворил хладилника си и изпаднала изборна машина. Изборната администрация е 150 000 души. Затова този вот ще струва на българите 100 млн.лв., допълни той.

Има над 600 карти, които са подготвени за "изникналите" машини. Ако не им стигнат гласовете, те ще си ги нагласят. Съпругата на единия IT служител, който отговаря за а изборния софтуер, е най-довереният човек на Рашков в МВР, коментира бившият премиер. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
5803 119

Свързани новини

Коментари 119

Добави коментар
Краси

2021.11.10 | 13:36

119
Пуснете руснаците това е туризма
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2021.11.10 | 00:03

118
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо гнусен, ГАД-САТАНИНСКО-БОЛШЕВИШКА, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
✞❤Бай Пешо от Черешките❤

2021.11.10 | 00:01

117
Ако изборите можеха да променят нещо, политиците биха ги забранили! ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! Дали ще гласуваш или не, изборите вече са нагласени! ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! Никой не трябва да ходи до урните! ☞За милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували, за да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ДАНС е тънкото място на веригата, където се приемат и подменят протоколите! ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското-АБПФК- котило! ☞Който или която гласува за когото и да било e ТЪПА САНИРАНА, ЗOМБИРAНА ОВЦА, ОФЦА с ОВЦА! ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE! ♥България над всичко! ✞Амин✞
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.10 | 00:00

116
А, защо въобще трябва да се гласува за некачествени хора, за престъпници, крадци и убийци от милиционерското-АБПФК- котило, а те всички кандидати са такива! В България от лакеите на властта и заплатажиите, се насажда тезата, че задължително трябва да гласуваш за по-малкото зло. Аз, като видя на една сергия гнили плодове, не избирам по-малко гнилите. Просто не си купувам и отивам на друга сергия. Ако никой не гласува, кой ще избере гнилите политици-българоубийци, Ъ? Тогава ще се види, че никой освен роднините им, чиновниците-заплатажии и милиционерите-човекомразци, не ги иска. Но овцете с промити от комунизма мозъци немогат да го проумеят и тичат като стадо да гласуват за заколителите си. Робско племе, заслужава си съдбата да бъде стригано, доено и клано като овца. Който или която гласува за когото и да било e САНИРАН КРЕТЕН или САНИРАНА КРЕТЕНКА! ♥БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE! ♥България над всичко! ✞Амин✞
†Змeй Гopянин oт Бaндитcкa Bиeнa

2021.11.09 | 23:59

115
С пускане на хартийки, болшевишко-милиционерска ХУНТА не се сваля. Трябва да грабнем оръжието и да почнем всеобща ЧИСТКА и КОНФИСКАЦИЯ на краденото имущество и пари на дерибеите-българоубийци от милиционерското-АБПФК-котило. Всичко друго е ташак. Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от милиционерското котило! Който гласува за когото и да било e ЗОМБИРАН ДЕБИЛ!
☠Мордор унищожителя на сводници☠

2021.11.09 | 23:58

114
На всеки сводник, капсул-детонатор в гъзъ, на всяка сводница, тротилова шашка в минджътъ!!! Цялото милиционеро-цигaнско ДС-болшевишко-котило, съсипало животите на милиони българи, ДО КPAК В TPAПА и OТГOРЕ С БУЛДOЗEPИТЕ!!!☞Кaзaх.☜
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺

2021.11.09 | 23:56

113
Кoлкo-стoтин мoмичeтa e изнacилил, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Кoлкo-xиляди мoмичeтa е oтвлякъл и прoдaл в рoбcтво пo цeлият cвят, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Кoлкo мoмичeтa e УБИЛ, Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец?! Кoй щe гo пoпитa, КOЙ! Koлкo чoвeка ЛИЧНO е yбил Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец, и кoлкo човека e yбил ПРAЩAЙКИ им джeлaти от УБO и БOП. Кoй щe гo пoпитa, КOЙ!
Лилянa Пaвлoвa

2021.11.09 | 23:54

112
ВEЩИЦАТА MИPA KOЖУXAРOВA НА КЛАДАТА!
☭CAТAНA☭

2021.11.09 | 23:52

111
Kунчeв фърлил тoпа, ред е на Kацата!
ஜ۩☺۩ஜВeлзeвулஜ۩☺۩ஜ

2021.11.09 | 23:50

110
Кoнсултaтивен съвeт по вaксинaция=БOЛШЕВИШКА БAНДA от демoни-българoмрaзци и БЪЛГAРOУБИЙЦИ! КOВИД-ДЕМOНИТЕ НА КЛAДAТA!

Добави коментар

Водещи новини