Кирил Петков в Горна Оряховица: С ясна визия сме как да спрем парите на всичките крадци

  • 20 октомври 2021 10:52

  • 3089
  • 40
© Novini.bg

Днес Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на представиха програмата на формацията „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в Горна Оряховица. Там те се срещнаха с граждани като обсъдиха актуални обществени проблеми.

„Вие сте чували мен, но сега аз искам да чуя вас. Искаме да правим локални политики“. С тези думи Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически започна срещата с гражданите.

„В следващите три седмици ще прочетете невероятни неща за нас. Истината е, че много искат да ни спрат. Ние сме единствените, които не сме взели пари от някой. Държим си партията чиста. Всеки един сме проверявали. Много ги е страх, защото не знаят как да ни контролират. С ясна визия сме как да спрем парите на всичките крадци. Надявам се, че тези 121 депутати ще станат реалност, защото промяната ще дойде като бързия влак“, заяви бившият служебен икономически министър.

„Истинската битка започва след изборите“, категоричен беше той. По думите му трябва да се направи коалиционно правителство се водят разговори с Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и Атанас Атанасов. Той изрази надежда ИБГНИ да премине избирателната бариера.

Кирил Петков за Гешев: Ако не вземем царицата от шахматната дъска, безобразията ще продължат

Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт, е много независима и не ѝ пука. Комуникацията за коалиция ще върви през тези хора“, обясни Петков.

Гражданите казаха, че основните им нужди са свързани с електронно управление, а администрацията не създава никакъв продукт.

По темата с държавната администрация Петков заяви: „Има една част от държавната администрация, която е опасна, защото от там минава корупцията. Голяма част от хората са нормални, работещи, но са влезли в система, която не работи. Целта ни е да хванем тези, които са корумпирани. Има и цели структури, които трябва да се махнат.“

Той каза, че страната ни е много далеч от въвеждане на електронно управление: „Ако няма подпис на министъра върху хартия, той още не се зачита за нищо“.

Калина Константинова обясни на гражданите какво представляват електронните услуги. Според Петков няма достатъчно желание за внедряване на електронните услуги, защото ще доведе до безработица.

Той коментира темата с енергетиката: „Истината за АЕЦ „Белене“ е, че те махнаха сертификацията на площадката. Политиците говорят за „Белене“ заради работните места. Имаме добра идея за ВЕЦ. Ние сме единствената отсечка на Дунав, която няма ВЕЦ. Това е зелена енергия. Енергетиката винаги е била движена от лобита. Ако зависи от мен, бордовете на енергийните дружества ги уволнявам от раз.“

„Ако бяхме сложили хора, които искаха да ни предложат. Звъняла ни всички феодали. Те искаха да ни внедрят хора. Ние нямаме една стотинка от никой, който има държавна поръчка. Като си независим, можеш да взимаш решения. Грешните решения не се взимат от глупост, а от зависимост“, обясни бившият служебен икономически министър.

Според него не трябва да има пенсионер в България под линията на бедност: „Тази цел, ако не я постигнем, ние сме равни на централноафриканска държава“.

На срещата присъстваше и шефа на „Еконт“, който изложи своите виждания пред гражданите на Горна Оряховица: „Ако държавата предостави ясни условия за честна търговия, предприемаческия дух ще бъде на друго ниво“.

Кой режисира скандала с двойното гражданство на Кирил Петков?

Петков съобщи, че всички водачи на листи от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ са родом от населеното място.

„Няма да има наши. Търгът се уговаря предварително“, категоричен беше Петков.

По темата с главния прокурор заяви: „Приоритет номер едно ни е в правосъдната система махането на Гешев. Гешев казва на всички прокурори какво да правят. Това е ключът. Той е царицата на шахматната дъска. Никога няма да стане с конституционна промяна. Трябва да помислим възможности в рамките на закона, които да са адекватни. Това ни е абсолютна цел“.

По темата за ваксинацията каза: „Искаме да въведен допълнение за сертификата – за антитела на преболедувалите. Ще направим тест, който ако имате антитела, ще имате сертификат за 3 месеца. После, ако си направиш тест, пак за 6 месеца. Аз лично се ваксинирах след като се обадих на един професор, който ми обясни. Ние сме за инвестиция в реална кампания, с реално експерти“.

Novini.bg
3089 40

Свързани новини

Коментари 40

Добави коментар
Новини.бг - медиен кенеф

2021.10.20 | 11:00

1
Новините ги измисля полуграмотен шизофреник, мутренска ку.рва, на храна при Тиквата.

2021.10.20 | 11:39

25
кенефчо мама пак ли цъфна тук мама

2021.10.20 | 11:01

2
абаяшмиуяба
..

2021.10.20 | 11:03

3
Махнете сертификата смешници. Уж сте за права и демокрация а ни слагате фашиски звезди. България не е концлагер

2021.10.20 | 11:21

12
Грешна представа имаш за демокрацията

2021.10.20 | 11:04

4
ДОКАТО КИРО ЛЪЖЕ ХОРАТА, ЗАДКУЛИСНИТЕ ПОРОВЕ НА РАДЕВ ВЕЧЕ ПРАВЯТ ПЛАНОВЕ КАК ДА ПРИСВОЯВАТ ЧРЕЗ СВОИ ХОРА.

2021.10.20 | 11:04

5
Прекратете извънредното положение. Не желаем държавна репресия заради миналогодишния грип.
Всички коментари

2021.10.20 | 11:05

6
срещу правителството и Радев са на един идиот от Новини.бг, мутренска ку.рва.

2021.10.20 | 11:20

11
По скоро ти си идиот
Инжекциона

2021.10.20 | 11:06

7
Ако Бойко ще се върне ще сложи КПП-та и ще затвори планини и паркове! Заложено било в предизборната им програма! ГЕРБ - Гастро-Езофагиална Рефлусна Болест
народен глас

2021.10.20 | 11:14

10
не лъжи при Бойко беше по добре сега яко се мре и никакви мерки Радев ако е мъж да сложи извънредно отново

2021.10.20 | 11:10

8
Спрете извънредното положение - това е новата глобална корупция. Гласувайте за хора и партии срещу ковид диктатурата. Ако още мислите, че ви спасяват.

2021.10.20 | 11:34

22
Точно това смятам и аз

2021.10.20 | 11:26

14
Е нали от това печелят
ЕДНА ЖЕНА

2021.10.20 | 11:13

9
изчезвай от тука джендърски помяр аман от теб
Добре ги рекламирате всеки ден

2021.10.20 | 11:24

13
вие като медия на шиши/буци щом им правите такава хубава реклама, ясно кво ще се случи след месец и половина... само още лапнишараните не са разбрали как прокопи и буци ще направят коалиционно правителство герб, пп, дб и де.пе.се-то продължава да си действа необезпокоявани в техната област енергетика и земеделие хахахахаха

Добави коментар

Водещи новини