Василев и Петков от Русе: Докато не си върнем контрола в държавата, ще правят каквото си искат

  • 19 октомври 2021 11:06

  • 19015
  • 42
© Novini.bg

Бившите министри от служебния кабинет Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на и Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически продължават с обиколката си из страната. Днес двамата основатели на ПП "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" се срещнаха с жителите на Русе, пред които изложиха своите виждания и идеи за управлението на държавата.

Хората от крайдунавския град не останаха безучастни в дискусиите с двамата кандидат-депутати и разказаха какво не им харесва и какво според тях трябва да се промени в "града на първите неща".

Асен Василев от Силистра: Трябват ни хора с топки, които да спрат кражбите и едва тогава нещата ще потръгнат

По време на срещите си с гражданите Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически отбеляза, че съдебната реформа е задължителна и даде пример с канадското си гражданство.

По моя казус Конституционният съд не се е произнесъл, а прокуратурата вече започна да ме разследва, а сигналите, които предадох до нея докато бях икономически министър, останаха без развитие. Все едно че ги дадох в празна пощенска кутия, коментира Петков.

Спецпрокуратурата подхвана казуса с гражданството на Кирил Петков

Относно решението на ДПС да включи Делян Пеевски като водач на листата във Велико Търново Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически бе категоричен, че това се прави с целта той да се сдобие с депутатски имунитет и срещу него да няма нито разследвания, нито обвинения покрай включването му в списъка "Магнитски" и досиетата "Пандора".

По този начин от ДПС ни улесниха, защото вече сме сигурни, че ние с тях не можем да работим, посочи пред русенци бившият министър на икономиката.

Пеевски се завръща в политиката: Ще бъде водач на листата на ДПС във Велико Търново

Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на пък изказа мнение, че Законът за държавния служител също трябва да бъде променен.

Последвайте канала на

Владимир Василев
19015 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар

2021.10.19 | 15:30

42
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.0 – гьон суратлък, Само им трябва една гъдулка и една мечка, хахаха
ТОДОР ЖИВКОВ

2021.10.19 | 14:23

41
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2021.10.19 | 14:23

40
.С две думи това е истинският лидер е Бойко Борисов. Голям държавник и политик. От първия си ден в политиката Борисов винаги е бил активен и много деен. Той е сред хората. Той е сред народа. Той е в големите градове. Той е из селата, общините, паланките, поляните. Навсякъде сред народа, сред хората, запознавайки и споделяйки техните проблеми, болежки, радости. Така се прави! Да гледат и да се учат! Новите политици от трупата на ИТН. От дивана, барикадиран в огромния си палат, охраняван като бос на картел, политика не се прави г-н Ст. Т. Тр. Повтаряйки само суверена, суверена, суверена. А сред хората. Кога ще видим нещото Ст. Т. Тр. сред народа, извън концерти разбира се. Бойко ви учи толкова години, безплатни уроци при това. Но, както се казва акъл не може да се набие. Искате да чегъртате и да се саморазправяте с поддръжниците на ГЕРБ. Не сте познали от хунтата! Вашето време свършва, свършва и мандата на кремълския льотчик!!! Имахте петминутната си слава. Сега само ще западате. Защото така и не разбрахте, че истинска политика не се прави само с отричане на направеното досега! Бойко Борисов не се умори да ви показва. Но маймуните как да го разберат. На тях им дай да чегъртат и да казват кой трябва да е в парламента и кой не. Станали те първи с малко след чутовна манипулация. Нали ви видяхме бе чалгари! Колко премиери извадихте досега. Само Бай Шиле още не се е пробвал. От чужбина ни се смеят и ни си се чудят. На есен категорична победа за ГЕРБ-СДС, категорична победа на президентските избори!!!! Категорична победа на справедливостта и връщане към нормалността!!!!

2021.10.19 | 14:03

39
Лайнари недорасли
Гост

2021.10.19 | 13:43

38
Медиите да престанат да ни ги навират тия двамата куку и пипи. После да не се чудят защо са на 120 или 130. Даже и това им е подарък. Медиите са корумпирани от такива като тези двамата. Накъдето духне вятъра и те се въртят.
Гост

2021.10.19 | 13:43

37
Медиите да престанат да ни ги навират тия двамата куку и пипи. После да не се чудят защо са на 120 или 130. Даже и това им е подарък. Медиите са корумпирани от такива като тези двамата. Накъдето духне вятъра и те се въртят.
Ремгенолог

2021.10.19 | 13:37

36
Контролирайки държавата разбирайте, контрол върху разграбването на евро парите. На Кирчо смешника очите му светят като касички. Как се е наточил за голямата плячка.
Ремгенолог

2021.10.19 | 13:37

35
Контролирайки държавата разбирайте, контрол върху разграбването на евро парите. На Кирчо смешника очите му светят като касички. Как се е наточил за голямата плячка.
gh

2021.10.19 | 13:27

34
Кога тези палячовци са имали контрол, губили са го, че сега да си го връщат?!?!?! Няма такава наглост просто...мизерни лай.ненца на Мунчо!!!

2021.10.19 | 13:27

33
Двамата глупаци и фуражката

Добави коментар

Водещи новини