Каракачанов: Нужно ни е нормално работещо правителство

  • 14 октомври 2021 10:02

  • 337
  • 6
Каракачанов: Нужно ни е нормално работещо правителство
© Bulphoto/архив

Необходимо е да има нормално работещо правителство, това е по-важно от резултата на изборите", това каза в "Твоят ден" по NOVA NEWS лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Според него от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" никога не са имали намерение да създават работещо правителство, което не е отговорно в ситуация като сегашната, когато сме в пандемия, инфлация, растящи цени на всичко.

Каракачанов посочи най-големия проблем на България и обяви: Притеснен съм за позицията ни спрямо Скопие

"40% от избирателите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа не излязоха да гласуват, затова предишните избори бяха неуспешни за нас. Грешка беше да се коалираме с Марешки и Симеонов. Доверие лесно се губи и трудно се възстановява", заяви още Каракачанов.

Той припомни, че ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа винаги са били с ясна позиция по важни въпроси. 

"Българската енергетика трябва да бъде много добре планирана. Вятър и слънце не могат да компенсират затворени мощност. Зелената сделка означава фалит на въгледобивната промишленост, само за да се харесаме на някои европейски бюрократи. Трябват ядрени мощности и отлагане на Зелената сделка", убеден е патриотът.

Той смята, че трябва да има диалог между всички партии, които да се съгласят по определени приоритети, за да се възстанови и работи държавата.

Вчера ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа внесе жалба във ВАС с настояване да се постанови промяна на решение от 12 октомври за регистрацията на кандидата за вицепрезидент Мария Касимова - Моасе. Красимир Каракачанов се позова на Конституцията и на интервюта на Моасе, от които ставало ясно, че тя не е живяла в България през последните 5 години. Според него съдът трябва да се произнесе дали е спазен принципът за уседналост в случая.

"Вървим напред с нашата кандидатпрезидентската двойка доц. Милен Михов и Мария Цветкова, стремим се те да бъдат максимално подкрепени. Останалите кандидати не отговарят на много въпроси", каза още лидерът на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Десислава Станева
337 6

Коментари 6

Добави коментар

2021.10.14 | 11:42

6
Резултатите от изборите не са важни, важно е да има нормално правителство. Че като на са важни изборите, защо са ни.
хаха

2021.10.14 | 10:59

5
Този е ужасен! Кой ще гласува него?Аз НЕ!
жгжжгжгжг

2021.10.14 | 10:35

4
ти стана много вещ като вече не си на власт дядо карачанов да си ходи при дядо бойко и да пият по една ракиика
Без агенти на ДС

2021.10.14 | 10:21

3
Със сигурност

2021.10.14 | 10:19

2
Ако ти си вицепремиер пак
тъй

2021.10.14 | 10:14

1
тъй е ама никой не може да го състави

Добави коментар

Водещи новини