Вигенин: Няма да се опитваме да слагаме Радев в „тесни партийни дрехи"

  • 27 септември 2021 08:54

  • 648
  • 3
Вигенин: Няма да се опитваме да слагаме Радев в „тесни партийни дрехи"
© Bulphoto/архив

Кристиан Вигенин  от БСП категорично заяви пред бТВ, че партията стои зад кандидатурата на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и се надява, че по този начин вече окончателно са затворили всички спекулации, които са вървели в последните месеци.

„Няма да се опитваме да слагаме Радев в „тесни партийни дрехи", каза Вигенин. 

 "Той заслужава нашата подкрепа“, допълни социалистът.

Припомняме ви, че тази вечер ще бъде обявен Инициативният комитет за издигане на кандидатурата на Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за президент, както и неговият председател.

Инициативен комитет издига Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат

„Комитетът е преди всичко знак към обществото за това, че президентът Радев продължава да бъде партийно необвързана фигура, а човек, който показа, че има качествата да води страната. Огромната част от местните структури на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е подкрепят Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. Разбира се, в някои структури има и други имена, които са изпратени към националното ръководство, но преобладаващата подкрепа е за Радев“, добави Вигенин.

Десислава Станева
648 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ОН

2021.09.27 | 11:36

3
ПРЕДЛАГАМ РАЕ,ЩЕ МУ ПАСНЕ СУПЕР.
Радев е президент

2021.09.27 | 10:05

2
на народа, а Тиквата е гравен тулуп на тулуите.
Новини.бг - медиен кенеф

2021.09.27 | 10:04

1
списван от полуграмотен шизофреник, мутренска ку.рва, на храна при Тиквата.

Добави коментар

Водещи новини