ГЕРБ-Ловеч: Секции в общините Априлци и Луковит са с неработещи машини

  • 11 юли 2021 12:42

  • 363
  • 1
ГЕРБ-Ловеч: Секции в общините Априлци и Луковит са с неработещи машини
©

Секции в общините Априлци и Луковит са с неработещи машини. От началото на изборния ден местните комисии чакат решение на ЦИК как да продължи гласуването.

Гласоподаватели, дошли да гласуват в ранните часове, са оформили опашка, после много от тях изнервени са си тръгнали и се връщат по един, два пъти, за да опитат да гласуват. Все още няма решение на проблема.

В област Видин в две избирателни секции не са заработили машините за гласуване

„Това на нищо не прилича”, „Кой ни натресе тези машини”, „Подиграват се с хората”, „Безобразие!”. Това бяха коментарите на избирателите, които искаха да упражнят правото си на глас.

Подаден е сигнал до РИК – Ловеч от председателя на областния предизборен щаб на ПП ГЕРБ.

Последвайте канала на

Весела Найденова
363 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.11 | 14:26

1
ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ

Добави коментар

Водещи новини