В МВР няма постъпили данни за нарушения и инциденти свързани с изборния процес в страната

  • 11 юли 2021 08:41

  • 362
  • 1
В МВР няма постъпили данни за нарушения и инциденти свързани с изборния процес в страната
© Булфото

Нормално започна изборният ден в страната. В МВР няма постъпили данни за нарушения и инциденти свързани с изборния процес, съобщава БТА, позовавайки се на информация от пресцентъра на МВР.

От полицията са осигурили телефонна линия и електронна поща за сигнали от гражданите, във връзка с нарушения на изборния процес. Те ще могат да се подават на 02/90 112 98 и на e-mail izbori2021@mvr.bg. Сигнали могат да бъдат подавани и на тел 112, като те ще бъдат веднага насочени към съответната областна дирекция на МВР.

Избираме 46-ото Народно събрание

От страна на прокуратурата, във всяка област на страната работят областни междуведомствени звена, които осъществяват координация за противодействие на престъпленията против политическите права на гражданите.

Последвайте канала на

Весела Найденова
362 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.11 | 08:54

1
ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ И ТО ЗА БОРИСОВ,НО ТРИ ПЪТИ КАЧВАМ ДО ЧЕТВЪРТИЯ ЕТАЖ И ВСЕ МЕ ВРЪЩАТ,А СЪМ НА ОСЕМДЕСЕТ И ОСЕМ ГОДИНИ...ТАКА ЩЕ СИ ОТИДА НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЛ...МАШИНАТА Ѝ НА КОМУНЯГИТЕ НЕЩО НЕ РАБОТЕЛА...СЪЖАЛЯВАМ...ОСТАВАМ РОДИНАТА СИ В РУСКИТЕ ГОВНА...НЯМАМ СИЛИ..******БАНДАТА НА ГЮБРЕТО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ПРЕВРАТА НА ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА.ПУТЬО СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО УНИЩОЖИ БЪЛГАРЩИНАТА********СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ОСРАХА РОДИНАТА МИ И ВЕЧЕ Е РУСКИ КЕНЕФ СЪС СЛАВИ ТЪПОТО КЕНЕФМСЙСТЕР

Добави коментар

Водещи новини