Патриотите дариха апаратура за русенска болница с парите за закриване на кампанията

  • 08 юли 2021 08:05

  • 431
  • 2
Патриотите дариха апаратура за русенска болница с парите за закриване на кампанията
© ВМРО

Кандидатите от листата дариха апаратура с парите за закриване на кампанията, съобщиха от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

Кандидатите за народни представители от КП БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ – ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБ направиха дарение на пациентски монитор за недоносените деца от отделението по Неонатология към АГ комплекса при УМБАЛ „Канев“ Русе. Апаратът бе връчен от водачът на листата Искрен ВеселиновИскрен ВеселиновИскрен Василев Веселинов е български политик от ВМРО, народен представител от, като там присъстваха и Галин Григоров, Траян Тотев и Нина Крушева.

БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ първи подписаха декларацията на учените за Македония

„Единодушно решихме, че вместо за закриване на кампанията ще дарим предвидените средства на отделението за недоносени деца. За съжаление всяка година броят им се увеличава и е около 140 – 150 годишно. Този монитор е изключително важен за медицинските работници, които се борят за живота на всяко новородено. И тъй като за нас демографската катастрофа в България продължава да бъде основен проблем, а детската смъртност е сред решаващите фактори за борбата с нея, мисля, че правим една правилна инвестиция в бъдещето на Русе и русенци, а и на българчетата изобщо. Нашият апел към всички политически сили е да помислят в тази посока и каквото могат в края на кампанията, да отделят от бюджетите си, за да помогнем именно за това да се раждат повече и по-здрави деца в нашата страна“, каза водачът на листата на патриотите в Русе.

Старшата сестра на Неонатологията Галина Барбукова изрази огромната си благодарност за дарението, защото за лекарите и медицинските специалисти е изключително важно да разполагат и с адекватна апаратура. Мониторът ще може да се ползва и за доносени деца, тъй като той отчита всички показатели – сърдечна честота, дишане, сатурация.

Нина Крушева пък благодари на медиците от АГ – комплекса за грижите, които полагат за децата на Русе и русенските жени. „Преди време към нас бе отправена молба за такъв монитор, а ние си спазваме обещанията. За нас е изключително важно да помагаме на града и затова сме патриоти, за да бъдем патриоти в мястото, където живеем, където израстваме, където се раждат децата ни и минава живота ни“, каза Нина Крушева.

Патриотите: Милена Славова пя в защита на християнското семейство във Варна

В програмата на КП „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“ здравеопазването е сред приоритетните области. В дългосрочен план целта е постигане на по-добро здраве за гражданите. Сред акцентите, разбира се е борбата с КОВИД-19 и предотвратяването на локдауните. Освен това интегрирана профилактика, ранна диагностика и ефективно лечение на заболяванията. В програмата си патриотите предвиждат и финансова стабилност и обезпеченост на здравната система, предприемане на поетапна демонополизация на НЗОК. Приоритет е и въвеждането на електронно здравеопазване, както и изцяло нова лекарствена политика с цел високо качество, безопасност и ефективност на лекарствените продукти.

Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите са с №16 в машината и в интегралната бюлетина.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
431 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 14:55

2
ГЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...

2021.07.08 | 08:53

1
Патреоти с кои пари платихте с парите от продадените незакони паспорти ли питам за комшията?

Добави коментар

Водещи новини