В Пловдив се работи по 12 сигнала за купуване на гласове

  • 05 юли 2021 09:41

  • 215
  • 1
В Пловдив се работи по 12 сигнала за купуване на гласове
© NOVINI.BG

„Основна задача на дирекцията в последната седмица преди изборите е осигуряването на прозрачен и честен вот и да няма купуване на гласове и корпоративен вот“ – заяви в интервю за Радио Пловдив старши комисар Петър Тодоров, директор на Областната дирекция на полицията.

Той допълни, че в дългосрочен план ще заложи на подобряването на капацитета на работния състав и създаването на колективизъм в дирекцията.

Бойко Рашков разкри как в Пловдив са се купували гласове от името на ГЕРБ

„Необходимо е да подобрим имиджа на пловдивската полиция, който напоследък беше разклатен“ – заяви старши комисар Тодоров. Той подчерта, че е поел да управлява дирекцията в добро състояние, а кадровите промени ще бъдат оповестени на по-късен етап.

Полицейският директор уточни, че полицията работи по 12 сигнала, свързани с изборния процес, като по 1 от тях вече има образувано бързо производство, а другите се обработват.

Тодоров обясни, че сигналите касаят купуване на гласове и унищожаване на агитационни материали. За изборния ден целият състав на полицията ще бъде мобилизиран – увери комисарят.

На днешния празник на МВР Тодоров е награден от вътрешния министър с Почетен знак Първа степен за безупречно изпълнение на служебните си задължения. На церемонията в столицата 12 служители на пловдивската полиция ще получат парична награда от главния секретар на МВР.

Последвайте канала на

Десислава Станева
215 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
а

2021.07.05 | 12:32

1
Много работим нищо не правим

Добави коментар

Водещи новини