Българските патриоти: МВР прави чадър над ДПС и репресира хората ни по места

  • 30 юни 2021 13:40

  • 442
  • 4
Българските патриоти: МВР прави чадър над ДПС и репресира хората ни по места
© Булфото (архив)

МВР прави чадър над ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и репресира хората на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа по места, съобщават от "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите" - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,

Прикриват се опасни изборни практики и това става с намесата на полицията!

Ние, „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“, се обръщаме за пореден път към служебния министър-председател Стефан Янев и служения министър на вътрешните работи Бойко Рашков с настояване служебния кабинет и МВР да си свършат работата, която приоритетно е провеждането на честни избори, а не репресия на политически опоненти. След като обърнахме внимание на изтичането на лични данни на наши членове в СИК от Районните избирателни комисии, днес получаваме още по-тревожни сигнали, а именно, че нашите клубове в Севлиево и с. Богатово са били претърсвани, подписката за забрана ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, която пуснахме, е била прибрана от полицията, а хората, които са се подписвали в нея, са били привиквани и заплашвани.

Доц. Милен Михов: Очевидна е сделката между "партиите на промяната" и ДПС

За нас, БЪЛГАРСИТЕ ПАТРИОТИ, тези действия на полицията меко казано граничат с дейността на народната милиция след 9 септември 1944 г.

Отделно от този скандален случай при нас има информация, че тартори на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по махали и гета вършат нередности, свързани с порочни практики в изборния процес, но техните действия не се проверяват и са оставяни под строй да водят избиратели в изборния ден.

Г-н Янев, г-н Рашков,

Искаме да знаете, че ще наблюдаваме изборните резултати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в страната и най-вече за нас ще бъде ясно дали служебното правителство и МВР са спрели купуването на гласове в полза на определена партия в следните избирателни райони – Видин, Монтана, Враца, Софийска област, Перник и Кюстендил. На всички ни е известно, че в тези области са много малко хората, които подкрепят ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по идейни подбуди. И ако изборните резултати покажат хиляди гласове за тази партия в тези райони, то ще е ясно, че служебното правителство, назначено то президента Румен Радев, и МВР, оглавявано от Бойко Рашков, са опънали политически чадър над тази партия, категорични са още патриотите в своето писмо до служебното правителство.

"Българските патриоти": Така наречените „партии на промяната“ връщат ДПС във властта!

Прилагаме и пълния текст на писмото:

До

президента на Република България

Румен Радев

До

Министър-председателя на служебното правителство

Стефан Янев

До

Служебния министър на вътрешните работи

МВР Бойко Рашков

Ние от Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, сме притеснени от действията на полицията в последния месец и половина на територията на Габровска област. Под претекст, че са подадени сигнали на граждани органите на реда извършват акции, които меко казано граничат с дейността на народната милиция след 9 септември 1944 г., а именно разпити на членове на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, проверка на клубни помещения и обиски без да има разрешения за подобни действия. Последният случай е свързан с подписката, която Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите събират за забрана на политическата дейност на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в България. Полицията е предприела действия срещу наши членове и симпатизанти, които събират подписи за забрана на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в Севлиево и с. Богатово. Органите на реда са си позволили да изземат събраните подписи на български граждани, които подкрепят инициативата на Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите. Впоследствие са разпитвали граждани, подписали се в подписката. Хората са били питани защо участват в нея. Стигнало се е дотам, че на наши членове са връчени предупредителни протоколи, с които са уведомени да не събират подписи в националната ни кампания за забрана на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

През XXI век, в демократична България, са недопустими подобни практики за оказване на натиск върху инициативи на политически партии и коалиции и настояваме да се извърши проверка на действията на МВР и да се прекрати тормоза над политическите формации.

По наша информация подобни сигнали срещу наши инициативи се подават от активисти на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. За нас, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите, остава изводът, че над ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с на предстоящите избори има политически чадър от настоящия служебен кабинет и МВР.

На територията на цяла България граждани ни информират, че тартори на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по махали и гета вършат нередности, свързани с порочни практики в изборния процес, но техните действия не се проверяват и са оставяни под строй да водят избиратели в изборния ден.

Служебният кабинет заяви, че ще прекрати всички практики за купуване на гласове от политически партии, но явно за порочните практики на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с не се вземат никакви мерки.

Ще наблюдаваме изборните резултати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в страната и най-вече за нас ще бъде ясно дали служебното правителство и МВР са спрели купуването на гласове в полза на определена партия в следните избирателни райони – Видин, Монтана, Враца, Софийска област, Перник и Кюстендил. На всички ни е известно, че в тези области са много малко хората, които подкрепят ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по идейни подбуди. И ако изборните резултати покажат хиляди гласове за тази партия в тези райони, то ще е ясно, че служебното правителство, назначено то президента Румен Радев, и МВР, оглавявано от Бойко Рашков, са опънали политически чадър над тази партия.

Ако не неутрализирате порочните практики на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по време на изборите, ще обслужите чужди национални интереси – на Р Турция и режима на Ердоган. Това ще бъде пряка намеса във вътрешните работи на Република България и ще накърни националните ни интереси.

Съпредседатели на предизборния щаб на КП „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“:

Юлиан Ангелов

Пламен Христов

Борис Ячев

Последвайте канала на

Радина Лазарова
442 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
XXX

2021.06.30 | 15:03

4
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ

2021.06.30 | 13:55

3
Върнете паспортите шкембе войвода.

2021.06.30 | 13:54

2
Който и ще дае в парламента само вмро и герб да неса.

2021.06.30 | 13:49

1
какви патриоти сте вие бе крадци и лъжци

Добави коментар

Водещи новини