Кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС се срещнаха с членове и симпатизанти в Чирпан

  • 29 юни 2021 11:50

  • 313
  • 8
Кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС се  срещнаха с членове и симпатизанти в Чирпан
© ПП ГЕРБ

Кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Старозагорски избирателен район проведоха среща с членове и симпатизанти в Чирпан. „През последните четири години имаше ръст на икономиката, на приходите, което доведе до увеличаване на доходите, защото създадохме стабилно управление и предвидимост. На 11 юли гласувайте с разум, за да можем да надграждаме постигнатото.“ – с тези думи към присъстващите се обърна водачът на листата Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

Той посочи, че сред основните приоритети на Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на са минималната работна заплата да достигне 1000 лева, средната – 2000 лева, на учителите – 2500 лева, а на университетските преподаватели – 2800 лева. Общинският ръководител на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Града на Яворов и председател на Общинския съвет Иван Станчев акцентира, че нито една политическа сила, освен партията с лидер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, не е оказвала такава голяма подкрепа за Общината и нейните жители. „Благодарение на държавата излизаме от изключително тежкото финансово състояние на местната администрация, което екипът на кмета Ивайло Крачолов завари през 2019 г. след два мандата управление на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е“ – каза още Иван Станчев.

Ивайло Крачолов припомни, че по време на предходното управление на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, държавата опрости близо 10 млн. лева дългове, които общинското ръководство на Чирпан наследи от своите предшественици, а постъпилите инвестиции са над 8 млн. лева, като половината от тях са за модернизиране и изграждане на нова образователна инфраструктура. „Благодаря на водача на листата с кандидати за народни представители Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, че като министър на образованието и науката няколко пъти за година и половина посети всички училища, детски градини и е запознат с всеки един проблем. За броени месеци осигури от бюджета на министерството 500 000 лева за нов спортен салон в Професионалната гимназия по селско стопанство“ – обобщи кметът на Чирпан.

В срещата участваха кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Старозагорски район: Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин, Маноил Манев, Александър Кьосев, арх. Мартин Паскалев, Петя Чакърова, Деница Иванова и Петко Минчев

На изборите за народни представители на 11 юли, за Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на гласува с № 5 в машинната или хартиената бюлетина.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
313 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Иво

2021.06.30 | 14:10

8
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.30 | 14:09

7
Избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа! 10 дена до изборите. ГЕРБ печелят за сетен път и Борисов ще управлява още четири години. Да живее България !!!
XXX

2021.06.29 | 15:30

6
НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА НА Б.Б Е ЧЕ ИМА ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ТЕ ИМАТ НЕЩО ОБЩО СЪС БСП ТЕЗИ ОТ БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИТЕ А ИНАЧЕ ЖИВИ КОМУНИСТИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЪЛГАРСКО ЛЯТО (15) АКО ИСКАТЕ ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ
Идиот Новини.бг

2021.06.29 | 11:57

1
нарича тук протестиращите "лумпени", Радев "тъпа фуражка" и "зелен чорап", а спец-службите " простаци".
Идиотси.бг

2021.06.29 | 12:29

5
нарича тук протестиращите "пумпaли", Радев "тъп чорап" и "зеленa фуражка", а спец-службите "мустаци".
Идиотси.бг

2021.06.29 | 12:28

4
нарича тук протестиращите "пумпaли", Радев "тъп чорап" и "зеленa фуражка", а спец-службите "мустаци".
Ева Гичева!

2021.06.29 | 12:25

3
СКАПАН ГЕРБАДЖИЙСКИ САЙТ! АМАН ОТ ТЕЯ!
Кандидатите от мутро-СДС-то

2021.06.29 | 11:58

2
се срещаха с бъдещите си съжители от Централния пандиз.

Добави коментар

Водещи новини