Любен Дилов сравни Борисов с Майка Тереза: И тя да бе управлявала 13 години, пак щяха да ѝ кажат да се маха

  • 23 юни 2021 17:15

  • 23061
  • 43
Любен Дилов сравни Борисов с Майка Тереза: И тя да бе управлявала 13 години, пак щяха да ѝ кажат да се маха
© Булфото (архив)

Как ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на върна реалната политика за хората, защо коалицията няма да е на резервната скамейка и без нея няма как да се излезе от турбуленцията, в която ни вкараха останалите политически играчи и служебният кабинет? Дали политиката е занимание с предизвестен лош край? На тези и още много други въпроси на младите хора във Варна отговаряха водачът на варненската листа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на проф.д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. най-успешният здравен министър в условията на световна пандемия, водачът на листата в Бургас известният писател-сатирик и телевизионен и киносценарист Любен Дилов - синЛюбен Дилов - синЛюбен Любенов Дилов е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, и най-популярният спортен министър през последните два мандата в правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Красен Кралев. Срещата в радио Варна откри кметът и областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на –Варна Иван Портних, като призова за честен, открит и критичен разговор. Това информираха от пресцентъра на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Варна .

Проф.д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. припомни за най-тежките месеци в условията на COVID-19, на протести и недоверие и как е приел предизвикателството да стане здравен министър.

Бяхме много обвинявани как сме плашили хората, но в страните в Западна Европа виждаха апокалиптични картини. Имаше ги и тук, но не ги показахме, а през октомври ноември, декември беше страшно, но трябваше да държим хората спокойни, за да ни вярват и да печелим всеки ден по една малка победа в една точка в държавата. Едновременно с това 50% от хората казваха няма такъв вирус, вие лъжете, включително и сегашният здравен министър, който ни обясняваше, че сме ненормални и трябва да ни съди Световен трибунал, сподели Ангелов.

,,Разумен живот във Варна, Бургас и България ще има и след 11 юли, защото сега не е много разумен. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и Гергьовден предлагат договор за развитие на държавата в една по-нормална и добра перспектива. Но отново влязохме в една турбуленция, като при Тройната коалиция - проблем, породен от няколко политически играчи и основният играч е Радев. За първи път в историята на България имаме президент, който от средата на мандата си е кандидат-президент за втори мандат. Никога не е имало президент, който да разцепи на две, на три, на четири българското общество и да управлява без парламент и без контрол. Борисов е най-дълго управлявалият премиер, но и Майка Тереза да беше управлявала 13 години, половината от хората щяха да ѝ кажат "Махай се!". Борисов е премиер, който показва историческата перспектива и тъжното е, че в България няма политик, който да каже, че ще продължи предшественика си'', каза Любен Дилов.

Борисов: Радев отрови политическата среда у нас с разделението и отричането на различните мнения

,,Не сме били в такъв тип политически битки. Срещу нас няма дебати, няма политически идеи, срещу нас има партии, които са функция на олигархическия капитал. Има някакъв формат на правителство, което е шпицкоманда срещу министрите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Служебният кабинет въобще не се занимава с проблемите на държавата и възниква въпросът има ли пилот самолетът през последните 45 дни'', каза Красен Кралев.

Компот от леви идеи е това, което прави т.н. градска десница и се държи агресивно, когато не е представена в парламента, каза Любен Дилов. Той коментира, че "Има такъв народ" не е партия, която се бие срещу другите партии, а който гласува за Слави или за публичния му образ, който си е създал, избира Тошко. Хората, които подкрепят ИТН, получават ДПС , защото двете формации са в изключителен синхрон и си подават топката.

Novini.bg
23061 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
Егатий...

2021.06.28 | 23:54

43
...големите уши дето има тоя Дилов...- цели лопати...
ДО ВСИЧКИ ТУКА

2021.06.24 | 06:31

40
НЕ ТАКА ,НЕ С ОБИДИ! ЛЮБЧО Е НА ТОЧНОТО МЯСТО ПО ТОЧНОТО ВРЕМЕ! КАТО ЗНАЯ ,ЧЕ СА ПРИЯТЕЛИ С СЛАВИ ,ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ДОСЕЩАМ КАКВО ПРАВИ!БРАВО ЛЮБО!СМЕЛ СИ!

2021.06.24 | 06:37

42
НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,ЧЕ ТИХИЧКО ИЗПРАЩА БОКО! ЩОМ ЧАК МУ ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК?НО ЯВНО НЕ ВИЖДА В ДАНИ МИТОВ ТАКЪВ?ТОЗИ ЩЕ ПРЕСПИ СТАРЕЦЪТ ГЕРБ!
ДО ВСИЧКИ ТУКА

2021.06.24 | 06:31

41
НЕ ТАКА ,НЕ С ОБИДИ! ЛЮБЧО Е НА ТОЧНОТО МЯСТО ПО ТОЧНОТО ВРЕМЕ! КАТО ЗНАЯ ,ЧЕ СА ПРИЯТЕЛИ С СЛАВИ ,ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ДОСЕЩАМ КАКВО ПРАВИ!БРАВО ЛЮБО!СМЕЛ СИ!
на Любен Дилов

2021.06.24 | 01:41

39
ще му се изпразня на очилата, след което ще му дам да ми го оближе до сухо!
VAGINIR

2021.06.23 | 22:27

38
FAFLIO,TI SI HRANENIK NA KREMALSKATA TELEVIZIYA V ZADUNAIKATA...AI SIK!!!...
VAGINIR

2021.06.23 | 22:27

37
FAFLIO,TI SI HRANENIK NA KREMALSKATA TELEVIZIYA V ZADUNAIKATA...AI SIK!!!...
VAGINIR

2021.06.23 | 22:27

36
FAFLIO,TI SI HRANENIK NA KREMALSKATA TELEVIZIYA V ZADUNAIKATA...AI SIK!!!...
jh

2021.06.23 | 21:48

35
Този цял живот изкара на ясла. Еничарин и продажник.

2021.06.23 | 21:12

32
Портних , Кралев , Ангелов , Дилов са мразени от народа слуги на един простак и престъпник Борисов , довел страната до пълна деградация , до икономическа , здравна и демографска катастрофа ! Затвор , а не Парламент !
Борислав

2021.06.23 | 21:17

34
Много правилно.

2021.06.23 | 21:15

33
След 13 г. управление толкова крадци са се уредили на високи постове, че г-жа Тереза колкото и добри намерения да има, хората около нея са вредни за държавата и за народа, за това е време да се пенсионира и да остави младите хора да си конструират държавата, в която искат да живеят, същото се отнася и за господин Д.лов

Добави коментар

Водещи новини