Пловдивските "Републиканци за България" начело с Даниел Христов тръгнаха към парламента от Небет тепе

  • 21 юни 2021 21:47

  • 699
  • 4
Пловдивските "Републиканци за България" начело с Даниел Христов тръгнаха към парламента от Небет тепе
© Републиканци за България

"Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г." откриха предизборната си кампания в Пловдив и областта на Небет тепе. Водач на листата в града е Даниел Христов. Той е IT специалист и консултант по дигитализация на технологични компании. В кариерата си е консултирал проекти на едни от най-значимите американски фондове за инвестиции, съобщават от пресцентъра на "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.".

Даниел Христов е и консултант на темата дигитална идентичност като пряко се занимава с интеграцията на мобилна идентификация и електронно управление.

Завършил е в ПУ "Паисий Хилендарски“ магистърска степен по специалността "Компютърни технологии“. В същия университет, придобива компетенции и в сферата на "Банкова администрация“.

Христов е един от светлите умове на дигиталната общност на град Пловдив. Той вижда своя личен принос, предавайки знанията си за изграждането на електронно правителство, така важно за всеки един българин.

"Ние от "Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г." заставаме пред вас с ясна и целенасочена програма за развитието на Пловдив и страната. Имам удоволствието да ви представя листата за Пловдив град, за предсрочните парламентарни избори на 11 юли, която е съставена от авторитетни и отговорни хора. Основната задача пред мен и колегите ми е развитието на Пловдив да стане национален приоритет. Поставили сме си за цел нашият град да си върне блясъка както на културна, така и на индустриална перла на България. За да имаме държава с правила, за да бъдем единна нация, за да защитаваме интересите на Пловдив, гласувайте за нас с номер 21 в бюлетината", призова Даниел Христов.

Втори в листата е Кирил Саров, той се занимава с частен бизнес в сферата на високите технологии. Трети е Николай Танков, който също се занимава с частен бизнес.

Цветан Цветанов: Призовавам българските граждани да гласуват на 11 юли

Последвайте канала на

Novini.bg
699 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.06.22 | 09:14

4
У лево с пратените репортажи . ! .
В Новини.бг

2021.06.22 | 07:21

3
съчиняват новините, наричат протестиращите "лумпени", Радев - "тъпа фуражка", спец-службите "простаци".
Ooooyyy,eeee

2021.06.22 | 05:36

2
Agreeee.
цецоу апартамон приват асенсиор

2021.06.22 | 05:34

1
мойте тулупчета са най-убави.

Добави коментар

Водещи новини