14 избрани за депутати се отказаха от място в парламента - най-много са от ДПС

  • 11 април 2021 15:50

  • 8694
  • 21
14 избрани за депутати се отказаха от място в парламента - най-много са от ДПС
© Булфото

Окончателно ЦИК посочи кои 240 депутати ще заемат място в парламента, като обяви окончателния състав на 45-ото Народно събрание, давайки заключителната си пресконференция след проведения вот преди седмица.

Общо 14 кандидати се отказаха от място в парламента - 9 от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, трима от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, включително лидерът на партията ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и двама от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. Техните места се заемат от следващите в листите. Други 24-ма избрани в два района посочиха откъде ще реализират мандата си. Такъв избор направиха и партийните лидери Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Николай Хаджигенов и Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Кои са депутатите и от кой район влизат в 45-ия парламент?

В "Държавен вестник" се публикуват днешните решения на ЦИК за избраните 240 народни представители в следващия парламент.  А що се отнася до последното разместване в имената на депутатите, включително и днес, ЦИК удовлетвори три желания на вече посочени за народни представители да не положат клетва в пленарната зала.

Това са Димитър Рунков от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, който се отказва да е депутат от Ямбол. Това направиха и двама от "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" - партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, които отказаха да встъпят в правомощията си: Юлия Чортленева от Плевенския район и Николай Радулов от 24-ти МИР в София. Преди това откази да са депутати направиха деветима от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и други двама от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, включително и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за което има подадена жалба във Върховния административен съд. Така общо 14 избрани отстъпиха място на следващите в листите.

Най-активният подбор на депутатите си направиха от ДПС чрез пренареждане и откази да бъдат посочени за народни представители. От Кърджали първо се отказаха да са депутати кметът на града Хасан Азис и областният координатор Ресми Мурад. Лидерът на партията Мустафа Карадайь, избран в два района, също се отказа от Кърджали и посочи Шумен, откъдето пък се отказа Айсел Руфат.

В Плевен откази дадоха Десислава Тодорова и Каролина Кьолер, които бяха изместили с преференциален вот Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, но той пък реши да посочи, че ще е депутат от Врачанския район. В Софийския район ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с също пренареди вота след отказ на първия и третия в листата. В Пазарджик се отказа и евродепутатката Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност.

При ГЕРБ се пренареди листата в Габрово. Отказа се 7-ият Павлин Ганчев, който получи преференциален вот и се изкачи на избираемо място. Така от този район депутати са Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Невена Минева.

Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009 посочи да е избран от Шумен и така вкара в парламента от Стара Загора икономическия министър Лъчезар БорисовЛъчезар БорисовЛъчезар Борисов е роден през 1978 г. в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „Константин. В Пловдив, след отказа на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да е депутат, влиза Радомир Чолаков, а от Софийския район депутат на негово място ще е Христо Гаджев.

Краен срок за депутатите, избрани в два района, да изберат коя листа ще представляват

Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън!“ ще е депутат от 25 МИР София и така освободи мястото в Пловдив на Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност.

Десет бяха спечелилите в два района от листите на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. При изборът, направен от тях, листите по места също се пренаредиха.

Окончателното разпределение на мандатите в 45-тото НС между шестте политически формации: ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще бъдат представени от 75 депутати, партията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен"  - от 51, "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България" - от 43, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - 30 депутати, „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ - 27, "Изправи се! Мутри вън!" - от 14 народни представители.

Novini.bg
8694 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2021.04.11 | 19:28

21
Бойко борисов шпионин номер 1 в българия и се отчита публично пред олигархията и лихварите за конкретни икономически интереси
спешно!

2021.04.11 | 19:12

20
цялото дпс + електората им - СПЕШНО да си завършат основното образование поне!!!!!!!!!1
SLAWUCA LIOGE MALKi SIGANETA Po DUPETATA

2021.04.11 | 18:56

17
СИГАНИ СХА ВИ АН СПАУн ПРАФИМ,, БАНКЯНСКО ГОВЕДО ПО ПРАСХКи,, МЪГКА ПРОСТИТУТКА АН ФЕНЕРИЕТ В АМСТЕРДАм
На Улавия от Новини.бг

2021.04.11 | 19:10

19
майка му е сифилистичка, затова това улав и неграмотен,
Това е Улавия от Новини.бг

2021.04.11 | 19:06

18
Това неграмотно теле е писал статията.
Улавия от Новини.бг,

2021.04.11 | 18:36

14
дyпе неграмотно, вместо "Окончателно ЦИК посочи ", на български се казва: "ЦИК посочи окончателно". И с какво е посочил ЦИК бе пyтко седесарска, с xyй ли? Би трябвало да е: ЦИК публикува окончателните", но това не за твойта проста кратуна.
"ЦИК ще прави анализ",

2021.04.11 | 18:40

16
а седесарските мутри ще правят гъ.золиз на Трифонов.
Улавия от Новини.бг.

2021.04.11 | 18:38

15
Слави Трифонов ви посочи с пишка вас, сините тиквеници. Това са окончателните резултати.
Щом се отказват, значи

2021.04.11 | 18:32

13
наесен на избори. Долу синята мафия, свобода на народа.
Долу дпс

2021.04.11 | 18:28

12
Отрежете им и горните глави на тези мюсюлмански изчадия мястото им е в анадола те и без това искат българия на стане анадол не го ли прозряхте най накрая тъпи софийски говеда
Така ще намаляват

2021.04.11 | 16:32

2
БЪЛГАРОУБИЙСКИЪЕ ПАРТИИ ОТ ГРРБ И НЕЗАКОННАТА ЕТНИЧЕСКО ВЕРСКА ДПС.
Дано ти напишат

2021.04.11 | 18:13

11
Правилно некролога.
Неграмотник е вожда ви

2021.04.11 | 17:57

9
Майчин,Карадайебъъ.А ти спри на червен светофар,за да те пиша пътния лист между чалмата.
Неграмотник е К'опилето

2021.04.11 | 17:51

8
На майкати,дето те е изсрала в европа,дерибейски мангал скопен.
Улавия от новини.бг

2021.04.11 | 17:48

7
Модератор автоматично сменя правописа,защото е от изкривената религия.Не му изнася написаното.

2021.04.11 | 17:01

5
Научи се да пишеш бе неграмотник
Майтапчи Йово

2021.04.11 | 18:10

10
Изборите са уж до дупка, а накрая... пак същите боклуци в парламента:)))!

2021.04.11 | 17:11

6
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

2021.04.11 | 16:57

4
от 2 години ....точно като започнаха да прибират на топло айдуците и да ги подкарват към съда на България(Цв.Василев, Арабаджиеви, Стайкови, Черепа, Баневи и др) не може да ги наречем олигарси, защото са си едни обикновенни айдуци, се започна едно активно мероприятие срещу Борисов наречено ЛЪЖА ....т.е олигарсите имат медии(бТВ, бсп ТВ, 7/8 ТВ) онлаин медии, радио и впрегнаха усилия за компромати(снимки с шкафчета, кюлчета, пищови и др) създаде се протестно движение, БСП/ДПС и техните мутри Има Такъв Народ, Демократична Бълария, Изправи се, то не бяха къщи, сметки и нищо не се доказа,защото беше ЛЪЖА, но хората се хванаха и започна масовото плюене(то си стана мода даже) по Борисов и правителството! Едничката цел на гореспоменатите айдуци е КРАЖБАТА ...ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА ЗА ДА БЪДАТ ОПРАВДАНИ И ОТНОВО ДА ГРАБЯТ!!!! това ли искаме уважаеми граждани ????

Добави коментар

Водещи новини