В изборния ден РИК - Плевен разгледа десетина сигнала и една жалба за нарушения, които определи като несъществени

04 април 2021 20:35

В изборния ден РИК - Плевен разгледа десетина сигнала и една жалба за нарушения, които определи като несъществени
© bulphoto (архив)
143 0

Изборният ден в Плевен приключва - РИК разгледа десетина сигнала и една жалба за нарушения, които по решение на комисията са определени като несъществени. Това заяви за БТА председателят на РИК Ярослав Димитров.

След около два часа в областния град и в РИК се очакват представители на избирателните комисии за предаване на протоколите с резултатите за обобщаване.

ГЕРБ печели парламентарните избори

Заради пандемията в центъра на Плевен са определени, не както бе при досегашни избори едно, а четири места за приемане на комисиите, които пристигат в града, за да представят документите си, поясни Димитров.

По заповед на Плевенския кмет движението в центъра на града има специална организация. Целта е да не допуска нарушаване на обществения ред и да се осигури нормално приемане на изборните документи. Временно е ограничено спиране и паркиране на МПС от 20.00 ч. тази вечер до 8.00 ч. на 5 април по ул. "Димитър Константинов" в отсечката от ул. "Св. Св. Кирил и Методий" до ул. "Стоян Заимов"/ул. "Сан Стефано".

Временно е ограничено и паркирането на МПС от 20.00 ч. на 4 април до 8.00 ч. на 5 април по ул. "Дойран" в отсечката от ул. "Никола Д.Петков" до ул."Янко Сакъзов" в двете посоки.

Мая Йорданова
143 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини