Красимир Каракачанов: Каквото реши народът - това ще бъде

  • 04 април 2021 10:12

  • 562
  • 3
Красимир Каракачанов: Каквото реши народът - това ще бъде
© bulphoto (архив)

Гласувах за това, което сме започнали да водим като политика от много отдавна – за продължаващо увеличаване на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на българските граждани. Това заяви председателят на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, след като упражни правото си на глас.

Каквото реши народът - това ще бъде, изтъкна той. Аз съм убеден, че в този мандат ние свършихме много работа и ще продължим да спазваме обещанията си. Надявам се следващият парламент да бъде по-национално отговорен. Нека политиците да служат на българския народ, а не на партии и идеологии или други държави, коментира Каракачанов.

Бойко Борисов гласува, ето какво каза той

Каракачанов очаква следващият парламент да бъде шарен и изрази надежда да бъде по-национално отговорен. По думите му, ако партиите са национално отговорни ще успеят да сформират правителство. „През тези четири години бяхме свидетели на моменти, в които част от политическите партии се държаха все едно, че не са български и се интересуваха от това как да нанесат някакво поражение на управляващите, отколкото да направят нещо полезно“, каза Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

„При толкова шарен парламент има един шанс да се формира правителство - ако партиите са национално отговори и ако поставят интересите на българите над собствените си политически амбиции и боричкания за власт. Освен пандемията, една от другите причини хората да не гласуват е, че повече от 30 г. наблюдават битката на партиите помежду им и чак след това те се интересуват от интересите на хората“, каза още Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
562 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lauraa22

2021.04.10 | 03:53

3
­­В­­­и­­ж­т­­­е­­­ ­­­м­о­­я­т­а­­­ ­­т­­и­й­­н­ ­п­­­у­­­т­­­к­­­а­ ­-­ ­­­W­­­W­­­W­.­­B­­G­­1­­7­­.­­­C­­­L­U­­B­­­
С.Димитрова.

2021.04.04 | 11:15

2
За 300лв пенсия и 50лв свършиха стига глас в пустиня идва глад иде мизерия страшна с 300лв не може да живеем ,дали наем ,ток,вода,120лв лекарства .И гладуваме язви болести и все тежко ,сърцето,кръвното пристапи ,не е живот това с 300лв ! Подиграват мисе цял свят и Милионерите в Балгария ни пцуват кълнът по бързо да умираме ! Но имаше челяд деца а сега нераждат че няма как да ги гледат!
Агент Иван, МВРО-КДС-КГБ

2021.04.04 | 10:59

1
Яжте мойта ­­­т­­­и­­­й­н­ ­­­п­­у­­т­к­­­а.

Добави коментар

Водещи новини