Цветан Цветанов: В неделя всеки трябва да направи информиран избор

  • 01 април 2021 14:31

  • 326
  • 3
Цветан Цветанов: В неделя всеки трябва да направи информиран избор
© ПП Републиканци за България

В неделя всеки трябва да направи информиран избор, ние сме за държава с правила. Силата на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. е професионализмът и експертността на всички кандидати и екипа на партията. Това коментира пред великотърновските медии председателят на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ и водач на листата в IV МИР Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му, опитите за провокации, които бяха правени в старата столица, след неделя трябва да останат в миналото.

Цветанов, който още от 2009 г. в Народното събрание представлява великотърновския регион, бе категоричен, че и като член на бъдещия парламент ще продължи да провежда регулярните си приемни, по време на които се среща с много граждани, поема ангажименти – както по обществено значими теми, така и в чисто човешки план. „Мога да погледна всеки търновец в очите, защото винаги съм работил за решаването на реални проблеми. Ще се включвам и занапред във всяка благородна кауза. Както и преди ще продължим да подкрепяме участието на великотърновски младежи в патриотичния Национален поход „По пътя на Ботевата чета“, коментира Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

„Мога да се ангажирам категорично като водач на листата, че с колегите и занапред ще защитаваме интересите на региона и на хората, както и всяко решение, което води до подобряване на живота“, каза Цветанов. Той припомни ролята му като народен представител за препроектиране на трасето на АМ „Хемус“, което вече минава по-близо до Велико Търново. Възстановеният мост край Шемшево, който, заедно с ремонта на пътя до Преображенския манастир, бе негов първи ангажимент като депутат в 44-то НС, множеството инфраструктурни подобрения в целия регион, промененият статут на рушащото се училище в свищовското с. Царевец, което днес е център за таланти, са сред резултатите от личната ангажираност на Цветанов. Такъв положителен резултат е налице и в Дебелец, където след активността на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бе спасен от закриване Домът за медико-социални грижи, който се преобразува в Център за комплексно обслужване на деца с увреждания и хронични заболявания.

По време на пресконференцията бе припомнена неговата роля и за разкриването на филиала на Варненския медицински университет във Велико Търново, както и подкрепата, която той оказа на настоящото ръководство на ВТУ, в лицето на ректора проф. Бонджолов.

Днес, ВУЗ-ът вече е успял да преодолее тежка криза, в която бе оставен след предишното управление, заедно с дълг от почти 6 млн лв., като дори са увеличили двойно заплатите на преподавателите.

„Благодаря на ректора и заявявам, че и занапред ще има моята подкрепа. Поемаме ангажимент, с всички възможни механизми да работим за възстановяване авторитета на Стопанската академия в Свищов“, каза Цветанов и коментира, че много от партиите възприемат университетите като възможност да развиват политическа дейност, а това е недопустимо.

На пресконференцията Цветанов открои и слабостите в държавното управление.

 „Тревожна и тежка е констатацията в годишния доклад на Държавния департамент на САЩ, а още по-тежка е тази в доклада на Световната банка, според който сме най-зле по темпове на ваксинация, има забавяне в подпомагането на бизнеса и на домакинствата в условията на пандемия. Правителството не успява да се справи и това е отчетено в докладите“, коментира Цветанов.

Той определи като популистка мярка това, че днес заведенията отново са отворени, защото бизнесът не знае какво може да очаква. „На мен ми е болно, защото искам да виждам Велико Търново с работеща икономика. Искам да защитим интереса на туризма и бизнеса – затова ще настояваме всички мерки, предвидени в нашата програма да бъдат бързи и адекватни“, каза водачът на великотърновската листа.

„Не може повече да се продължава с настоящия модел на управление“, категоричен бе Цветанов като сравни настоящата ситуация с времето на Тройната коалиция от преди 2009 г.

„Не може бюджетът да се харчи през джипката, защото не всеки български гражданин може да се срещне с премиера по време на изненадващите му обиколки“.

Цветанов каза още, че получава при разговорите си в страната доста сигнали за опити за манипулативни действия за изборния ден. Като пример даде община Твърдица, жители на която през последните седмици са променили адресите си и са преминали към Гурково - общината, която винаги дава за пример като най-голямото предателство на ГЕРБ, която бе отстъпена на ДПС. „Има и сигнали че хора, гласуващи за ГЕРБ се пренасочват към ВМРО, такива от ДПС – също вече работят за тях“, коментира Цветанов.

„Явно ГЕРБ се притесняват, че може да са в изолация в другия парламент и вероятно си подпомагат бъдещи коалиционни партньори“, коментира председателят на партията.

Той се обърна към всички свои бивши колеги от ГЕРБ и призова всеки, който смята, че не трябва да продължава тази зависимост между ГЕРБ и ДПС, да избере 21.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
326 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Jennya20

2021.04.10 | 03:53

3
­­­В­и­ж­­т­­­е­­­ ­­м­­о­я­т­а­­­ ­т­­и­й­­н­­­ ­­­п­­­у­­т­к­а­ ­-­ ­­­W­W­W­­.­B­G­­­1­­­7­­­.­­­C­­L­U­B­­­

2021.04.01 | 14:53

2
Тоя е най-добрия информатор на педофили и алкохолици в сената на САЩ.
бкп в белене!

2021.04.01 | 14:37

1
скрий се бе, убитак!!!!!ще получиш 0,000000001 % ,само урода веско маринов ще гласува за теб

Добави коментар

Водещи новини