Росен Желязков: Правителството на Бойко Борисов винаги е помагало на общините и не е делило кметовете

  • 27 март 2021 21:25

  • 861
  • 6
Росен Желязков: Правителството на Бойко Борисов винаги е помагало на общините и не е делило кметовете
© ПП ГЕРБ

Правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г винаги е помагало на общините и не е делило кметовете без значение от политическата им принадлежност. За нас са важни хората, затова с решение на правителството бяха отпуснати 245 360 лева на община Якоруда за авариен ремонт на пътя Юндола - с. Черна Места/с. Смолево - с. Бел Камен. Това каза водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Благоевградска област Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети на среща с жители от засегнатите села.

Заедно с него бяха заместник-председателя на ЕНП Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, областният секретар Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители д-р Емил Тончев, Ивайло Златанов, Александър Мацурев, Александър Петков и Никола Джингаров.

Желязков: Инвестициите в инфраструктурата дават възможност за достъп до големи архитектурни обекти като Хераклея Синтика

„Важно е да покажем това, което сме направили и да гарантираме, че винаги може да разчитате на партия ГЕРБ”, заяви още Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

По време на срещата жителите на Старо Смолево поставиха свой проблем и обясниха, че от десетилетия преминават през железния път на теснолинейката, използвайки водостока под нея, който не е предназначен за преминаване на хора и пътни превозни средства.

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети се ангажира да се направи прелезно решение, което ще е, по думите на местните, най-голямата и важна придобивка от десетилетия. По-късно Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, заедно с Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова и кандидатите за народни представители посетиха и гр. Хаджидимово, където се изгражда нов физкултурен салон на СУ „Никола Вапцаров“.

Средствата в размер на 722 220 лв. са отпуснати с Постановление на Министерския съвет.

„Благоевградска област е облагодетелствана от много фактори - и географски, и като транспортна свързаност. Целта ни е да привличаме повече инвестиции и създаване на квалифицирана работна ръка”, коментира в Хаджидимово Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Той подчерта, че усилията на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са насочени към подобряване на инфратаструктурата на Хаджидимово, където се строи европейски път, който да осигурява безпрепятствено движение на стоки и хора.

„Националният ангажимент на правителството е в създаването на възможности за по- добра производителност на труда, по-образована и квалифицирана работна ръка, инвестиции със смислена добавена стойност. Ангажиментът ни е образование,повишаване на експертиза и дигитални умения, защото така сме конкуретноспособни”, коментира още Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Той подчерта, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в през последните 12 години показа, че чува гласа и проблемите на хората.

„Подкрепата за политиките на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е подкрепа за успеха и просперитета на България”, категоричен бе Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Зам.-председателят на ЕНП Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова подчерта, че за нея е важно в родния ѝ град Хаджидимово да има модерна образователна инфраструктура.

„Образованието е ценност, искаме да дадем перспектива и хоризонти за развитие на младите хора. Затова тук пред вас идва един силен екип, заедно - местната, националната власт и на европейско ниво, решаваме проблемите”, подчерта Мария ГабриелМария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев. През 1997 г. завършва Езикова.

Мая Йорданова
861 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бойо

2021.03.28 | 10:28

6
Давам ви от Банкя Олио и Мас .... Купувам ви за един праз ...

2021.03.27 | 22:13

1
ЦИВИЛИЗОВАНАТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НАИСТИНА СВЪРШИ! СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ПРЕДСТОЯТ ИСТИНСКИТЕ АТАКИ СРЕЩУ ГЕРБ! ЩЕ ВИДИМ КАКВО СА ИЗМИСЛИЛИ РУСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ХИБРИДНАТА ВОЙНА!

2021.03.27 | 23:47

5
Е.б.и.с.и майката мръсна продажна.22:13.

2021.03.27 | 23:45

4
Лайнооо
Phaha

2021.03.27 | 22:57

3
Герберска предизборна кампания от лъжи и купуване на гласове с ориз и олио.Жалкари !
Phaha

2021.03.27 | 22:53

2
Герберска предизборна кампания от лъжи и купуване на гласове с ориз и олио.Жалкари !

Добави коментар

Водещи новини