Даниела Дариткова: България е втора по най-ниско ниво на държавния дълг в ЕС

  • 27 март 2021 15:51

  • 1134
  • 13
Даниела Дариткова: България е втора по най-ниско ниво на държавния дълг в ЕС
© ПП ГЕРБ

Много се спекулира за финансовата стабилност на България от наши опоненти, но е факт, че в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в винаги сме държали на финансовата стабилност. Показателно е, че миналата година бяхме приети в чакалнята на Еврозоната и в Банковия съюз. Това гарантира стабилна финансова система и невъзможност да се стига до банкрути и фалити на банки, заяви д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е, водач в листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, пред жители на Чепеларе.

„През последната година действително дългът на България се увеличи с 3,1%, защото трябваше да се подпомагат затворените бизнеси, да се увеличат социалните плащания. Знаете, че се подпомагат лекарите на първа линия, пенсионерите, лечебните заведения. Въпреки това, България е втора в Европейския съюз по най-ниско ниво на държавния дълг. 23,2% от брутния вътрешен продукт е дългът на страната ни. Спазваме критериите от Маастрихт, които позволяват 60% дълг. За сравнение, дългът на Италия и Испания клонят към 100%“, отбеляза тя.

Д-р Даниела Дариткова: След изборите е нужно стабилно управление и правителство, което да заработи още от първия ден

В Чепеларе Дариткова представи листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Смолянска област, като в срещата участваха д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов, Иван Кънев. Към кандидатите за народни представители се присъедини и евродепутатът от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП Асим АдемовАсим АдемовАсим Адемов е български евродепутат от ГЕРБ. Роден е на 3 декември 1968 в село Дъбница, община.

За последните 10 години правителството е подпомогнало община Чепеларе с допълнителни средства в размер на 15,5 млн. лева. Само през месец декември подкрепата е на стойност 6,8 млн. лв. От тях 2,8 млн. лв. за реконструкция на централната улица в курорта Пампорово, 3 млн. лв. за многоетажен паркинг и 2 млн. лв. за реконструкция на улична мрежа Чепеларе.

„Това е много важно, защото Чепеларе и Пампорово станаха единен курорт с амбицията да привличат повече туристи, защото е важно чрез екологичен туризъм да се създава поминък. Дали ще продължат инвестициите в инфраструктура!? Това сме правили, това обещаваме и занапред“, бе категорична д-р Дариткова.

 

Тя каза, че ще продължи програмата за саниране на жилища. „Предстои реализацията на околовръстен път на Чепеларе, който е включен в големия проект за трета лента по пътя между Асеновград и Смолян. Ангажиментът бе поет от премиера Борисов, когато беше на посещение в обсерваторията на Рожен. Перспективата е оттук да преминава по-голям трафик към новия граничен пункт в Рудозем. Неговото финализиране предстои през лятото. И всичко това ни дава надежда да получим вашата подкрепа, защото имаме още много работа“, подчерта д-р Дариткова.

Евродепутатът заяви, че за следващия 7-годишен програмен период България е от малкото държави, за които бюджетът е увеличен.

„Това е така, защото ЕС вярва на България и правителството й, вижда, че тези пари отиват по предназначение. С тях се променя средата, в която живеем - обновяваме пътища и училища, санираме, инвестираме в икономиката, земеделието и туризма. Затова ни трябва стабилно и предвидимо управление. Не са ни нужни експерименти, каквито предлагат наши опоненти. Едва ли не да разрушим всичко и наново да градим. Досега работихме много и още много трябва да работим“, посочи Адемов.

Той каза, че когато кандидатите на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в застанат пред избирателите, първо показват направеното. Отчитат се за своите обещания и чак след това поемат нови ангажименти. „Щом са изпълнили обещанията си досега, може да им се доверите, че ще изпълнят и новите ангажименти, които поемат пред вас“, подчерта евродепутатът.

Днес кандидатската листа на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се срещна също с жители на Павелско и Хвойна.

 

Мая Йорданова
1134 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
Megana20

2021.04.10 | 03:54

13
­­­В­­­и­ж­­­т­­­е­­ ­­м­­­о­­я­­т­а­ ­­т­­­и­­й­­­н­ ­­­п­у­­­т­­к­­а­­ ­-­­ ­­­W­­­W­­W­.­­­B­­G­1­­­7­.­C­L­­­U­­­B­­­

2021.03.27 | 18:58

12
ЦИВИЛИЗОВАНАТА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НАИСТИНА СВЪРШИ! СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ПРЕДСТОЯТ ИСТИНСКИТЕ АТАКИ СРЕЩУ ГЕРБ! ЩЕ ВИДИМ КАКВО СА ИЗМИСЛИЛИ РУСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ В ХИБРИДНАТА ВОЙНА!
nix

2021.03.27 | 18:49

11
дрисла.
От НАРОДА

2021.03.27 | 18:43

10
И ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ И ПО БЕДНОСТ и ПО БОЛНИ ХОРА.

2021.03.27 | 18:09

3
А ве,от тея изчадия гербераски няма ли поне един дето да прилича на човек или поне един с две мозъчни клетки.

2021.03.27 | 18:26

9
По страшен от спина,по опасен от рака е само ТИКВАКА.

2021.03.27 | 18:20

7
ВНИМАНИЕ!!!!! БСП/ДПС и техните мутри от Има Такъв Народ...Изправи Се....Отровното Трио/В.Божков....АБВ....Демократична България.. Движение 21....Възраждане ...готвят компромати срещу Бойко Борисов и ГЕРБ непосредствено преди изборите !!!

2021.03.27 | 18:25

8
ТИКВЕТО и само си се излага достатъчно.

2021.03.27 | 18:20

6
ВНИМАНИЕ!!!!! БСП/ДПС и техните мутри от Има Такъв Народ...Изправи Се....Отровното Трио/В.Божков....АБВ....Демократична България.. Движение 21....Възраждане ...готвят компромати срещу Бойко Борисов и ГЕРБ непосредствено преди изборите !!!

2021.03.27 | 18:20

5
ВНИМАНИЕ!!!!! БСП/ДПС и техните мутри от Има Такъв Народ...Изправи Се....Отровното Трио/В.Божков....АБВ....Демократична България.. Движение 21....Възраждане ...готвят компромати срещу Бойко Борисов и ГЕРБ непосредствено преди изборите !!!

2021.03.27 | 18:15

4
Голямата икономика всеки месец диктатора тегли нов заем.

2021.03.27 | 17:45

2
Пълни глупости

Добави коментар

Водещи новини