Жесток спор межу Ангел Джамбазки и Велизар Енчев провали предаване

  • 19 март 2021 17:35

  • 12791
  • 25
Жесток спор межу Ангел Джамбазки и Велизар Енчев провали предаване
© Кадър: БТВ

Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността е най-успешният военен министър в последните 30 години. Това ще ви го каже всеки военнослужещ. За първи път при него започна обновяване и се вдигнаха заплатите на военните. Това е голямо министерство и в него има много хора. Вероятно и в други министерства има хора, които работят за чужди разузнавания, затова има прокуратура. Това заяви евродепутатът и водач на листите на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в Бургас и Благоевград Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Това, че ни шпионират, не е изненада за нас. Важното е, че тези хора са установени, заловени и ще получат своите присъди. Задачите им са били да шпионират модернизацията на армията ни. Тази група негодници винаги са се опитвали да държат България зависима от друга държава“, подчерта той.

Ето кой е резидентът на шпионската група на ГРУ в България

Оказа се, че другия гост в предаването Велизар Енчев е бил осъден за клевета от Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –, за което кандидатът на ВМР показа документи. Той го призова да уреди финансовото си задължение, за да не се налага да се замесва съдия-изпълнител. Джамбазки обяви, че средствата ще бъдат дарени на детско-юношеска спортна школа. 

Така започна лютият скандал между двамата политици, който изчерпа почти цялото ефирно време. Водещата се оказа безсилна да прекрати словесната тирада. Тя не успя да зададе другите си въпроси към гостите и така предаването бе почти провалено. 

"Няколко пъти, г-н Енчев, сте си позволявал лъжи, които са ви стрували осъдителни решения. Между другото, да ви попитам понеже имаме и няколко неуредени с вас отношения, дължите ми по осъдителни документи средства, които смятам да насоча към детски-юношески отбори. Мислех, че сте донесъл сумата, която ми дължите. Има решение на българския съд", каза Джамбазки, като дори извади лист, за който каза, че на него пише присъдата.

"Не ти ли стига заплата от 50 000 лева?", отвърна му Енчев, визирайки вероятно заплатата му в европарламента.

"Ще ви кажа защо ме осъди. Защото казах, че в Брюксел гласува въздържал се срещу Истанбулската конвенция, а в София говори против нея като лъв", поясни Енчев, а Джамбазки му каза, че твърдението му не е вярно, тъй като не е имало гласуване в Европейския парламент за Истанбулската конвенция, и за това го е осъдил.

Енчев на свой ред попита Джамбазки за какъв морал говори, след като е бил заловен да шофира след употреба на алкохол. Евродепутатът му отвърна, че си е понесъл наказанието за това. Малко по-късно Енчев стигна и по-далеч с думите: "Прокуратурата е ваш адвокат. Главният прокурор ти прости мятането на бомбичките. Главният прокурор ти прости... и МВР ти прости пиянството на пътя. И ти намалиха промилите", на което Джамбазки отговори: "Моля? Какво казахте? Искам записа "намалиха ти промилите". Ризова му каза, че си има ред за изискване на запис. 

В предаването Енчев каза на Джамбазки също, че е с диагноза и му трябва хапче, на което евродепутатът отвърна, че представителят на БСП не е доктор, за да го казва. 

В края на предаването бе повдигната и темата за РС Македония. По думите на Джамбазки, ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа са били единствените, които са успели да защитят националния интерес на България в Македония.

За финал бе засегната темата за Истанбулската конвенция и гей браковете. Двамата кандидат-депутати си размениха обвинения, че в Брюксел подкрепят това, а в България не.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12791 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Tammya23

2021.04.10 | 03:55

25
­­В­и­­­ж­­­т­­­е­­ ­м­­о­­­я­т­­­а­­ ­т­­­и­­­й­­н­­­ ­­п­у­­­т­­­к­­­а­­­ ­-­ ­­W­W­­W­­­.­­­B­­G­­1­­­7­­­.­­C­­L­U­­B­­­
?

2021.03.20 | 12:15

24
Тъпанари
ХХХ

2021.03.19 | 20:32

14
ПРИ КОМУНИЗМЪТ НА ТОДОР ЖИВКОВ БЕШЕ ИСТИНСКИ РАЙ ПОСТРОИХА СЕ НАЙ-МНОГО ПЪТИЩА БИБЛИОТЕКИ КИНА ТЕАТРИ И УЧИЛИЩА ПО УЛИЦИТЕ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИ ДОРИ ЕДИН ПРОСЯК ПОСТРОИ СЕ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И ОЩЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ИМАМЕ ТОК ПОСТРОИ СЕ ЦЯЛОТО ВОДОСНАБДЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ВСЕКИ ИМАШЕ ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА И НЯМАШЕ ЕДИН БЕЗРАБОТЕН ВСЕКИ ДЕН СЕ ОТКРИВАХА ЗАВОДИ И ЦЕХОВЕ А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО БЕШЕ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО МАГАЗИНИТЕ БЯХА ПЪЛНИ СЪС ИСТИНСКА ХРАНА БЕЗ ГМО И МНОГО ВКУСНА А УБИЙЦИТЕ ЛЕЖАХА ДО ЖИВОТ ВЪВ СПОРТА БЯХМЕ ВЪВ ТОП 5 НА СВЕТЪТ А ПО СМЪРТНОСТ НА ПОСЛЕДНИТЕ МЕСТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЕ УВЕЛИЧИ СЪС 3 МИЛИОНА НЯМАШЕ ГРУПИРОВКИ И МАФИОТИ ВСЕКИ ИМАШЕ ПО 2-3 ЖИЛИЩА А ОБРАЗОВАНИЕТО БЕШЕ НОМЕР 1 ВЪВ ЕВРОПА СЕГА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО КОИТО НЕ ВЯРВА ЧЕ Е БИЛО ТАКА ДА ПОПИТА РОДИТЕЛИТЕ СИ НЕКА ХОРАТА КОЙТО СА ЖИВЕЛИ ПО ТОВА ВРЕМЕ КАТО МЕН ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ БЕШЕ ТАКА А ТЕЗИ КОЙТО НЕ СА ДА НЕ ПИШАТ ПО ТЕМАТА
УЗУНОВА

2021.03.20 | 10:50

23
ДВОЙКА ПО ИСТОРИЯ МАХНИ СИ КОНСКИТЕ КАПАЦИ И ХВАШТАИ ПЪТЯ ЗА РУСИЯ

2021.03.19 | 20:57

17
Луд
Ана Кирилова

2021.03.20 | 09:17

22
Когато най-горната част на тялото е най-слабо обзаведена, а си и нагъл, циркът е пълен! Опасна работа е амбициозното същество, овластено по случайност...
Зрител

2021.03.20 | 04:04

21
Парите и властта са се отразили много зле на Джамбазки. Такава злоба, невъздържаност, този човек е не е добре. А и с какви постъпки се прослави по време на протестите, и пиян кара....
Око

2021.03.19 | 22:48

20
Две илишества си оправдават заработката от 200хил. с шоу за малоумни

2021.03.19 | 22:31

19
Въпросче? Г@чо ще участва ли в гей парада?

2021.03.19 | 20:00

9
Този боклук ли хвърляше пиратки срещу мирно протестиращи?

2021.03.19 | 20:59

18
Малко им беше

2021.03.19 | 20:07

11
същият тоя, дето го бяха хванали да кара пиян.
Велизарката,

2021.03.19 | 20:55

16
този дърт и подъл агент на отвратителното ДС. Светът му е изпълнен с лъжи и безумство. Има нужда от силно лечение от психиатри.

2021.03.19 | 20:35

15
ДВАМА АНТИЕВРОПЕЙСКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ КЛОУНА ПРАВЯТ ЦИРК ЗА ПРЕД ЗАПАДНИТЕ СЛУЖБИ.

Добави коментар

Водещи новини