Цветан Цветанов: Даваме алтернатива на хората

  • 19 март 2021 07:32

  • 1107
  • 49
Цветан Цветанов:  Даваме алтернатива на хората
© Булфото

Това, което правим не са личностни атаки, а даване на алтернатива на хората. Затова започнахме да представяме структурните си политики. Целта ни не е била да отцепваме хора, а да даваме ценности и политики, свързани с център дясно, и хората, които са ги припознали -  са добре дошли. Това заяви лидерът на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. (РБ) Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в ефира на Нова телевизия.

"Мога да кажа, че ще сме политическа сила, която ще бъде незаобиколим фактор. Нашите кандидати и политически водачи са достатъчно успели хора в своята среда", категоричен бе той.

"Ние сме единствената партия, която спазва последователно евроатлантическите ценности и говори за политики, които са в център-дясно. Това е, към което се стремим. Смятам, че ще получим съответната електорална подкрепа. На частичните избори преди 3 седмици издигнахме кандидати в 7 населени места и там бяхме 3-та политическа сила. Това е представителна извадка, защото се прави сред по-голям брой допитвания до хората. Това, което правим, и това, което съм изградил през последните 8 месеца, това е цялостно хоризонтално покритие на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“, уточни Цветанов.

„Републиканци за България“: Борисов и МВР да се погрижат за нормалното провеждане на кампанията

"Искаме да подобрим живота на българските граждани", каза още той. 

Попитан с кого не би се коалирал в едно бъдещо управление, лидерът на РБ заяви: Има червена линия, която не бихме преминали, за да управляваме в коалиция, а това са БСП и ДПС с ГЕРБ, защото последните две са едно цяло. Извънпарламентарните сили заявяват, че искат да бъдат алтернатива. Може да се водят разговори и когато има припокриване на част от управленските акценти, които са предложени в един предизборен период, може да се намери консенсус или да има плавни мнозинства за реализиране на определени политически решения. Знам къде е червената линия и по-добре да запазиш своята идентичност и да говориш принципни неща, а не след избори да отстъпиш от тези принципи, които си лансирал в предизборно време и да получиш резултат, който да съответства на това да бъдеш незаобиколим фактор, но да бъдеш въвлечен в общ знаменател и да продължим с непрозрачното харчене на пари, липсата на политики за подпомагане на средния и малък бизнес, семейните и микро бизнесите. Искаме да има много ясна политика за лидерството на България в региона, в който живеем.

Според него в момента не се харчат прозрачно пари, не е ясно как се подпомага малкият и среден бизнес.

"Смятам, че могат да се водят разговори и може да се намери един консенсус с Мая Манолова", обясни още той.

Попитан дали има подкрепа от САЩ, Цветанов заяви, че посолствата у нас правят разговори с всяка една политическа сила. "Ние имаме принципи и трябва да ги отстояваме", подчерта Цветанов.

По думите му достатъчно напоително е отговорил за асансьорите и апартаментите си. "Не съм извършил никакво престъпление. Всичко, което съм правил или правя е декларирано и съм платил осигуровките си за това", каза още той и допълни, че има съответни компетентни органи, които извършват проверки.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1107 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар
Carriea19

2021.04.10 | 03:55

49
­­В­и­­­ж­т­­­е­­­ ­м­­­о­­­я­т­­а­ ­­­т­и­й­­н­­­ ­­­п­­у­­т­к­­­а­ ­­­-­­­ ­­W­­W­­W­­.­­­B­­G­­1­­­7­­­.­­­C­­­L­­­U­B­
Левак

2021.03.28 | 18:57

48
Един х.. за теб Цецо , марш към затвора !
BoLeto

2021.03.20 | 22:16

47
Сега всички, които искат промяна и са разочаровани от управляващите имат алтернатива!
Тонката

2021.03.20 | 21:45

46
Сбогом ГЕРБ, здравейте Републиканци!
Божидар

2021.03.20 | 10:44

45
Евроатлантическите ценности са много важни за България и трябва да бъдат съхранени и развивани! Успех на Републиканците!
Шломо

2021.03.20 | 07:57

44
Успех
Stan

2021.03.20 | 06:56

43
Добро впечатление прави програмата на Републиканци и активността, както и модерните методи, за представянето и пред обществото. Вярвам, че партията ще има успех на изборите. 21 !
Jaklin

2021.03.19 | 22:33

42
Така е, Републиканци за България са единствената алтернатива!
уууууу

2021.03.19 | 20:12

41
Борисов и ГЕРБ предадоха целия народ а тук в коментарите наричат Цветанов предател.Аз ще гласувам за Републиканци,защото те не са предали никого и са единствената алтернатива в момента !
Даваш-получаваш

2021.03.19 | 13:36

40
Давате алтернатива на хората и ще получите подкрепа и победа на изборите април месец

Добави коментар

Водещи новини